Wirestaff Oy

Kiinteistöhuollon syksyn ja talven ulkotöihin keikkailevia työntekijöitä

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 10.09.2024, 10:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Kiinteistöhuollon syksyn ja talven ulkotöihin keikkailevia työntekijöitä

Haemme kiinteistöhuollon asiakkaallemme syksyn ja talven ulkotöihin keikkailevia, itsenäiseen työskentelyyn tottuneita työntekijöitä.
Työtehtäviä voivat olla nurmialueiden huolto töitä, pensasaitojen istuttamis- ja leikkuutöitä, kiinteistöalueen puustosta huolehtimista, kuten puun kaatoa, karsintaa sekä risujen keräämistä. Syksyn edetessä kohti talvea, työtehtäviä ovat kiinteistöjen käsilumityöt, lumien pudotus katoilta ja auraustaitoisille koneellinen työskentely lumen ja hiekoitusten osalta. 
Työkeikat voivat olla kestoltaan muutamista päivistä, viikkoihin ja hyvälle motivoituneelle tekijälle voi löytyä pidempiaikaistakin työtä.

Työ sopii sinulle mikäli pystyt joustamaan työajoissa, fyysinen kuntosi on hyvä ja syksyllä vesisade tai talvella pikku pakkanen ei häiritse työsuoritusta. Töitä tehdään työtehtäväsä riippuen joko itsenäisesti tai työparin kanssa. Työtehtävät ovat vaihtelevia, tekijän osaamisesta riippuen.

Edustat kohteissa asiakasyritystämme, joten ystävällinen käytös ja jämpti ote sovittuun keikkaan ovat sinulle luontainen tapa toimia. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.
Työtehtävät muodostuvat osaamisesi mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi, mitä kiinteistöhuollon ulkotöitä osaat tehdä ja minkälaisia kiinteistöhuollon koneita osaat käyttää.
Odotamme sinulta:
– Hyvää fyysinen kunto
– Täysi-ikäisyyttä
– Kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin
– Kykyä itsenäiseen työhön
– Luotettavuutta
– Monipuolista osaamista kiinteistöhuollon ulkotöiden osalta
– Työturvallisuuskorttia
– B-luokan ajokorttia
– Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön
– Mahdollisuuden aloittaa työt ripeälläkin aikataululla
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
Työt hoidetaan pääsääntöisesti ”virka-aikana”. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES ja osaamisen mukaan. 
Täytä helppo ja nopea hakemuslomake tästä: http://wirestaff.likeit.fi/advert/31370942
Olemme yhteydessä haastateltaviin jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Nordlin

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

#HyvässäWireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.