Wirestaff Oy

AC -taitoinen tarjoilija vakituiseen työsuhteeseen

  • Sijainti Parainen
  • Julkaistu 22.08.2024, 13:00
  • Suljettu 08.09.2024, 23:59

AC -taitoinen tarjoilija vakituiseen työsuhteeseen

Haemme asiakaspalveluhenkistä á la carte taitoista tarjoilijaa mukavaan ja vilkkaaseen Ravintola Hunger & Törstiin Paraisille!

Viihtyisä ravintola tarjoaa mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisessä, nuorekkaassa ja merellisessä ympäristössä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista tiimiläistä, mutta emme sulje pois osa-aikaistakaan tekijää.

Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, jolla on pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan tähän tiimiin!

Työvuorot asettuvat niin, että esim. Turun keskustasta on helppoa ja nopeaa kulkea työmatkat julkisilla kulkuvälineillä. Bussipysäkki sijaitsee ihan ravintolan kupeessa.

Tarjoilijan työtehtävässä sinulta odotetaan:

– Asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista pilke silmäkulmassa asennetta

– Aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä 

Hyvää suomen kielen ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

– Anniskelu- sekä hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

– Vakituisen eli toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen.

– Mukavan ja rennon työtiimin merellisessä ympäristössä.

– Pääset mukaan monipuoliseen ravintolamaailmaan: palvelemme aamiaisesta, lounaaseen, à la Carteen sekä iltatapahtumiin ja tilaisuuksiin. 

– Ammattilaisenä pääset hyödyntämään osaamistasi tai jos olet uusi ravintola-alalla, pääset kehittämään osaamistasi hyvin laaja-alaisesti.

– Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian: http://wirestaff.likeit.fi/apply/27234686

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen ja ruotsin kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish and swedish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Nordlin

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

#Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.