Winpro Finland Oy

Yövastaanottovirkailija hotelliin Rovaniemelle!

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 06.09.2024, 10:24
  • Haku päättyy 20.09.2024, 7:00
  • 20.09.2024, 7:00

Yövastaanottovirkailija hotelliin Rovaniemelle!

Heamme asiakasyrityksellemme vuokratoimeksiantona osaavaa yövastaanottovirkailijaa Rovaniemelle hotellin vastaanottoon! Työnkuvaan kuuluu hotellin vastaanoton työtehtävät, mm. varausten vastaanotto, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus sekä laskutus. Työaika on klo 24-08 ja työtunteja 30 h/vko.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palvelualttiutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja työkavereiden tuen. Oikea asenne ja halu oppia on tärkeintä! Palkkaus Maran TES:n mukainen. Mahdollisuus majoitukseen hotellialueella. Tehtävään on kattava perehdytys.

Vastuusi:

* Hotellivieraiden palveleminen
* Pidät huolen että jokaisella asiakkaalla on hyvä olla, ja hoksaat nopeasti miten varmistat sen kunkin seurueen kohdalla.
* Olet loistava tiimipelaaja – hotellin arki on vahvasti tiimityötä, eikä homma toimi jos kaikki eivät puhalla yhteen hiileen.

Työssäsi menestyt, kun:

* Viihdyt hyvin sosiaalisissa tilanteissa
* Sinulta löytyy erinomaiset asiakaspalvelutaidot
* Haluat oppia uutta ja ottaa vastaan uusia haasteita
* Haluat työskennellä tiimiläistesi kanssa niin, että päivän päätteeksi jokainen kokee onnistuneensa työssään

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Lähetä hakemus ja CV hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat: Noora Civil, noora.civil@winpro.fi, 050 502 7179.

Winpro Henkilöstöpalvelut auttaa löytämään oikeat ihmiset ja sovittaa heidät yhteen sopivan työpaikan kanssa ympäri Suomea. Kauttamme löydät jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joten pysy kuulolla – saatat löytää unelmiesi työpaikan avullamme. Tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia eri aloilla ympäri Suomen. Kun olemme rinnallasi, teemme parhaamme löytääksemme kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisen työpaikan. Työskennellessäsi meillä, saat aina nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä missä vain työhön liittyvissä asioissa. Haluamme auttaa sinua ja olla mukana matkassasi meillä Winprolla!

Tekijää vaille valmis.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: