Winpro Finland Oy

Ruotsin kielen taitoinen myynnintuen asiantuntija!

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:41
  • Haku päättyy 20.09.2024, 8:00
  • 20.09.2024, 8:00

Ruotsin kielen taitoinen myynnintuen asiantuntija!

Haemme asiakasyrityksellemme aktiivista ruotsin kielen taitoista myynnintuen asiantuntijaa hoitamaan myynnin ja markkinoinnin tukitoimintoja Ruotsin asiakkaille!
Yritys toimii myynnin sekä markkinoinnin tukipalveluiden tuottajana lääketeollisuuden ja logistiikka-alan asiakaspalvelutoiminnoissa. Työtehtävät painottuvat logistiikka-alan yritysten alueelle.
Tehtävä on kokopäivätyö ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on klo 8-16 ja työtä tehdään Turun jokirannassa sijaitsevalta toimistolta käsin eli etätyö ei ole mahdollista.
Tämä työ mahdollistaa sinulle vakituisen paikan myyntityön kärkikahinoissa ja huippubrändien parissa! Työyhteisö on nuorekas ja dynaaminen, mikä antaa työlle ja työssä kehittymiselle täyden tuen! Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulle tarjotaan lääkäriasema Mehiläisen työterveyspalvelut, hammashoidon edun (150€/vuosi) sekä liikuntadun (400 €/vuosi).
Kohdemaan mukaan työtehtäviisi kuuluvat Ruotsissa toimivien edustajien myyntityön päivittäinen tuki, asiakastapaamisten sopiminen sähköisesti ja puhelimitse sekä asiakastyytyväisyyskyselyjen hoito (noin 30–60 minuuttia työpäivässä). Lisäksi työtehtävään kuuluu muita asiakkaiden liiketoimintaa tukevia myynnillisiä ja viestinnällisiä toimenpiteitä.
Työ pitää sisällään monipuolisia tehtäviä:
* Kentällä toimivien edustajien päivittäisen myyntityön tukemista
* Työtä tehdään Ruotsiin, joten ruotsin kielen taitosi täytyy olla erinomainen
* Asiakastapaamisten sopimista sähköisesti ja puhelimitse
* Asiakastyytyväisyyskyselyn hoitoa (noin 30-60 min/työpäivä)
* Muita asiakkaiden liiketoimintaa tukevia toimia
* Työtehtäviä hoidetaan toimistolla arkisin klo 8-16 välisenä aikana, etätyö ei siis ole mahdollista tässä työtehtävässä

Toivomme sinulta:
* Erinomaista kirjallista ja suullista ruotsinkielen taitoa
* Energistä, tavoitteellista, omatoimista ja kaupallista otetta työhön
* Työtehtävää edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja selkeää kirjallista viestintäkykyä sekä hyvää englannin kielen taitoa
* Kokemus asiakaspalvelu- ja/tai vastaavasta toimistotyöstä
* Edellytämme ammattikorkeakoulututkintoa
* Tärkeimmät ominaisuutesi ovat kuitenkin asiakaspalveluasenne, tarkkuus, paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot!

Tehtävä on kokopäivätyö ja työt alkavat mahdollisimman pian. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi jo tänään oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Korhonen, heidi.korhonen@winpro.fi, 050 547 1665.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: