Winpro Finland Oy

Korimekaanikko Keskusautohallille Saloon!

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:12
  • Haku päättyy 20.09.2024, 7:00
  • 20.09.2024, 7:00

Korimekaanikko Keskusautohallille Saloon!

Vauriomekaanikko Keskusautohallille Salon toimipisteelle!

Haluatko osaksi Keskusautohallin osaavaa tiimiä? Keskusautohalli etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä vauriomekaanikkoa Salon toimipisteeseen.

Keskusautohalli on vuonna 1927 perustettu täyden palvelun autotalo. He ovat yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista. Heiltä löydät merkkihuollon usealle merkille, kuten Polestar, Volvo, Renault ja Nissan.

Työsude on kokoaikainen ja vakituinen (40h / vko). Työsuhteessa on käytössä autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Palkka rakentuu kiinteästä kuukausi- tai tuntipalkasta + provisiosta. Voit myös hakemuksessasi ilmoittaa mahdollisen palkkatoiveesi.

Työnkuva:

* Huolehdit vauriokorjaamon töiden läpiviennistä ja asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa
* Tulet työskentelemään monipuolisesti eri automerkkien kanssa

Työ sisältää korjaamotöiden lisäksi asiakaspalvelua, joten sinulta tulisi löytyä myös palveluhenkinen asenne!

Mitä tarvitset työhön?

* Tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. korimekaanikon tai automekaanikon koulutus)
* Eduksi kokemus vastaavasta työstä, sekä tuntemus Salon toimipisteen edustamista merkeistä (Volvo, Dacia, Honda, Nissan, Opel, Polestar, Renault, Peugeot).
* Eduksi myös CABAS-järjestelmän käyttökokemus
* Olet työhön tarttuva ja kykenet toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin
* Hyvä suomen kielen taito
* B- luokan ajokortti

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnista vastaa Winpro Henkilöstöpalvelut. Työntekijä työllistyy suoraan Keskusautohallin kirjoille.

Olisiko tässä seuraava työpaikkasi? Lähetä hakemus ja CV pikaisesti hakulinkin kautta. Suoraan yhteyshenkilön sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävästä saat: Noora Civil, noora.civil@winpro.fi, 050 502 7179.

Winpro Henkilöstöpalvelut auttaa löytämään oikeat ihmiset ja sovittaa heidät yhteen sopivan työpaikan kanssa ympäri Suomea. Kauttamme löydät jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joten pysy kuulolla – saatat löytää unelmiesi työpaikan avullamme. Tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia eri aloilla ympäri Suomen. Kun olemme rinnallasi, teemme parhaamme löytääksemme kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisen työpaikan. Työskennellessäsi meillä, saat aina nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä missä vain työhön liittyvissä asioissa. Haluamme auttaa sinua ja olla mukana matkassasi meillä Winprolla!

Tekijää vaille valmis.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: