Winpro Finland Oy

Keittiöapulainen ravintola Dennisiin Turkuun!

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:37
  • Haku päättyy 20.09.2024, 7:45
  • 20.09.2024, 7:45

Keittiöapulainen ravintola Dennisiin Turkuun!

Haussa keittiöapulainen keikkatöihin ravintola Dennisiin Turkuun!

Ristorante Dennis on klassinen italialainen perheravintola, jossa on mukava syödä lounasta ja illallista. Paikka, jossa pankin pukuihmiset ja nappulaliigan lapset herkuttelevat viereisissä pöydissä sulassa sovussa. Täällä viihtyy niin asiakkaat, kuin henkilökuntakin! Tiimi puhaltaa yhteen hiileen luoden parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen! Dennisin lista koostuu muun muassa heidän maukkaista pizzoista, pastoista, salaateista, sekä lasten annoksista.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta keittiöapulaisen töistä ja alan koulutus. Työtehtäviisi tulee kuuluumaan myös pizzan valmistus, joten kokemus tästä katsotaan eduksi. Olet reipas ja työtä pelkäämätön ja sinulla on loistavat tiimityö taidot. Tehtävään vaaditaan hygieniapassia.

Tämä on loistava mahdollisuus uraansa aloittavalle kokille!

Miltä keittiöapulaisen työpäivä näyttää?

* Valmistat esivalmisteita sekä osaamisesi mukaan autat kokkeja annosten valmistamisessa.
* Astiahuoltoa ja yleisen siisteyden ylläpitoa
* Pizzojen valmistus
* Yhteistyötä muun ravintolan henkilökunnan kanssa

Työsuhde on keikkaluontoinen ja työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus tehtävään MaRaVa työehtosopimuksen mukaan (11,35€ / h – 12,24€ / h)

Olisiko tämä seuraava työsi? Hae heti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulinkin kautta! Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.

Tuliko tehtävästä kysyttävää? Ole yhteydessä: Noora Civil, noora.civil@winpro.fi, 050 502 7179.

Winpro Henkilöstöpalvelut auttaa löytämään oikeat ihmiset ja sovittaa heidät yhteen sopivan työpaikan kanssa ympäri Suomea. Kauttamme löydät jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joten pysy kuulolla – saatat löytää unelmiesi työpaikan avullamme. Tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia eri aloilla ympäri Suomen. Kun olemme rinnallasi, teemme parhaamme löytääksemme kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisen työpaikan. Työskennellessäsi meillä, saat aina nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä missä vain työhön liittyvissä asioissa. Haluamme auttaa sinua ja olla mukana matkassasi meillä Winprolla!

Tekijää vaille valmis.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori