Winpro Finland Oy

Baarihenkilökuntaa Le Bloomiin Helsinkiin!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 9:38
  • Haku päättyy 20.09.2024, 7:00
  • 20.09.2024, 7:00

Baarihenkilökuntaa Le Bloomiin Helsinkiin!

Haemme Helsingin Le Bloomiin kokeneita baarityöntekijöitä keikkatöihin.

Le Bloom toimii arkisin jäsenilleen viihtyisänä kokoontumispaikkana, mutta iltaisin ja viikonloppuisin hulppeisiin tiloihin avautuu korkeatasoinen cocktailbaari ja illanviettopaikka erittäin laatutietoiselle asiakaskunnalle. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuisin keikkasopimuksella.

Tässä työssä menestyt kun:

* Olet luontainen asiakaspalvelija
* Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä
* Sinulla on näyttöä aiemmasta työkokemuksesta korkeatasoisessa cocktailbaarissa
* Olet tiimipelaaja, mutta osaat tarvittaessa tehdä itsenäisesti ratkaisuja
* Sinulla on anniskelu- ja hygieniapassit

Konsepti on Helsingissä uusi ja ainutlaatuinen, joten baarityöntekijällä tulee olla taitoa ja tyyliä palvella monipuolisesti asiakkaita.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä! Huomaathan, että pelkästään sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävästä saat: Noora Civil, noora.civil@winpro.fi, 050 502 7179.

Winpro Henkilöstöpalvelut auttaa löytämään oikeat ihmiset ja sovittaa heidät yhteen sopivan työpaikan kanssa ympäri Suomea. Kauttamme löydät jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joten pysy kuulolla – saatat löytää unelmiesi työpaikan avullamme. Tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia eri aloilla ympäri Suomen. Kun olemme rinnallasi, teemme parhaamme löytääksemme kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisen työpaikan. Työskennellessäsi meillä, saat aina nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä missä vain työhön liittyvissä asioissa. Haluamme auttaa sinua ja olla mukana matkassasi meillä Winprolla!

Tekijää vaille valmis.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: