Winclean Oy

Palveluohjaaja, Winclean Oy, Hämeenlinnan alue

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.10.2024, 12:53
  • Haku päättyy 04.11.2024, 23:30
  • 04.11.2024, 23:30

Palveluohjaaja, Winclean Oy, Hämeenlinnan alue

Etsitkö liikkuvaa, monipuolista ja kokoaikaista työtä siivousalalla?
Me nimittäin tarvitsemme reippaan palveluohjaajan meidän ylläpitosiivoustiimiimme Hämeenlinnan alueelle!

Tässä liikkuvassa palveluohjaajan tehtävässä toimit yhteistyössä palveluesihenkilön kanssa ja huolehdit, että monipuolisissa asiakaskohteissamme hommat sujuvat niin kuin pitää. Perehdytät siivoojia tehtäviinsä, teet laadunvalvontaa sekä myös käytännön töitä, eli ylläpito- ja perussiivouksia. Tässä siis vain muutama esimerkki, mistä työvuorosi koostuvat.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6-16 väliseen aikaan, mutta joukkoon mahtuu joskus sovitusti myös ilta- tai viikonloppuvuoroja.

Tässä työssä tärkeää on, että olet jo valmiiksi monipuolinen siivousalan osaaja ja haluat vastata muustakin, kuin omasta työjäljestäsi. Tulet ihan oikeasti toimeen ihmisten kanssa. Pidät vaihtelusta ja toisinaan hyvinkin hektisestä meiningistä ja haluat toimia tämän kaltaisessa omatoimisessa tehtävässä.

Työn liikkuvuuden vuoksi sinulta löytyy B-ajokortti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa mutta myös englantia käytetään työtehtävissä päivittäin.

Me puolestamme lupaamme sinulle työtiimisi täyden tuen, asiallisen perehdytyksen ja puitteet, sekä vakituisen kokoaikatyön paikallisessa pitkän linjan perheyrityksessä. Eikä me työkaveritkaan itse asiassa hassumpia olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Kipa Tes
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Täytä lyhyt hakemus kotisivuiltamme työpaikat välilehdellä, mistä löydät tämän avoimen tehtävän.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten olisipa kiva kuulla sinusta pian! Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen rekry@winclean.fi, tai soittaa rekryluuriimme numeroon 050 570 3399.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Winclean Oy

Me Wincleanilla huolehdimme yli 200 siivoojamme voimin, että asiakkaidemme toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Palvelemme asiakkaitamme kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työmme jäljen takana aidosti seisten. Tervetuloa kasvavaan joukkomme! Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.winclean.fi.