Winclean Oy

Kokoaikainen kiertävä siivooja Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää-alueelle

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 21.10.2024, 9:14
  • Haku päättyy 04.11.2024, 23:00
  • 04.11.2024, 23:00

Kokoaikainen kiertävä siivooja Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää-alueelle

Sopisiko liikkuva ja vaihteleva siivoustyö juuri sinulle?

Meillä kiertävä siivooja on tiimin luottopakki ja siivousalan moniosaaja, eli korvaamaton! Työpäiväsi koostuvat kohteiden vakisiivoojien sijaisuuksista, sekä erilaisista perussiivouksista. Leipiintymään tässä tehtävässä et pääse, sillä asiakasyrityksiä on monenlaisia, teollisuudesta toimistoihin ja kaikkea siltä väliltä. Työalueella on useita asiakaskohteita, jotka tulevat sinulle tutuksi ajan kanssa.

Tiivistettynä:
Teet ylläpito- ja perussiivouksia erilaisissa asiakaskohteissamme.
Toimit myös kohdesiivoojien sijaisena Hämeenlinnan, Riihimäen ja Hyvinkään alueilla.
Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville aamu- ja päivävuoroihin, mutta mukaan mahtuu myös jonkin verran ilta- ja lauantaivuoroja.
Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5, eli kokoaikainen työ.
Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Asiakaspalveluasenteen lisäksi tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on jo entuudestaan kokemusta siivousalalta, sekä työturvallisuussyistä suomen kielen osaamista (vähintään B1.1). Tärkeää myös on, että tällainen vaihteleva työnkuva sopii sinulle. Koska kyseessä on liikkuva työ, tarvitset omasta takaa ajokortin ja me järjestämme kulkuneuvon kohteiden välisiin siirtymiin.

Lupaamme sinulle työtiimisi täyden tuen, kattavan perehdytyksen ja kunnon puitteet sekä mukavan vakituisen työpaikan sopivan kokoisessa pitkän linjan perheyrityksessä. Eikä me työkaveritkaan itse asiassa hassumpia olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Kipa Tes
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Täytä hakemus suoraan tähän tehtävään kotisivujemme kautta.

Työhakemuksia vastaanotamme ainoastaan kotisivujemme kautta. Työhön liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekry@winclean.fi, tai soittaa rekryluuriimme numeroon 050 570 3399.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Winclean Oy

Me Wincleanilla huolehdimme yli 200 siivoojamme voimin, että asiakkaidemme toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Palvelemme asiakkaitamme kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työmme jäljen takana aidosti seisten. Tervetuloa kasvavaan joukkomme! Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.winclean.fi.