Aamiaiskokki 2 paikkaa, Huwila Bar & Kitchen, Boutique Hotel Willa Aria
- Sijainti Savonlinna
Julkaistu 18.12.2024, 13:49 - Haku päättyy 31.05.2025, 0:00
Aamiaiskokki 2 paikkaa, Huwila Bar & Kitchen, Boutique Hotel Willa Aria
Tule viettämään ikimuistoinen kesä Savonlinnaan ja työskentele samalla huipputiimissä!
Waahto Group hakee innokkaita työntekijöitä kesäkaudelle 2025 monipuolisiin tehtäviin, kuten vuoropäälliköiksi, à la carte -tarjoilijoiksi, baarimikoiksi, kokeiksi, tiskareiksi, jäätelönmyyjiksi ja blokkareiksi.
Olitpa kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä. Kesän aikana pääset oppimaan alan asiantuntijoilta ja saat kattavan perehdytyksen, joka tukee sinua roolissasi ja auttaa sinua menestymään työtehtävissäsi.
Vapaa-ajalla voit nauttia auringonlaskuista upeissa Olavinlinnan maisemissa, juoda aamukahvit tunnelmallisella torilla ja kokea paikallisen vieraanvaraisuuden. Savonlinnan kesä on täynnä elämyksiä tule meille töihin ja yhdistä työ ja huvi!
MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Upean ja kansainvälisen työympäristön Saimaan saaristokaupungin sydämessä
Mahdollisuuden jatkuvan oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
Laajat ja kattavat henkilökuntaedut Waahto Groupin tiimissä
Tarvittaessa tukea majoituksen löytämisessä
Jos olet positiivinen tiimipelaaja ja täytät hakukriteerimme, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme!
Laita hakemus osoitteessa https://www.waahto.fi/avoimettyopaikat ja olemme sinuun pian yhteydessä!
Työkieli
-suomi
-Englanti
Waahto Group is looking for employees for the summer season 2025 for various roles from shift managers to à la carte waiters, from bartenders to cooks and dishwashers, ice cream workers to floor staff.
Whether you’re an experienced pro or just starting your career, during the summer you’ll gather incredible knowledge and skills for future jobs in an international environment. You’ll learn from our permanent staff, who will quickly familiarize you with the way things are done and induct you into your duties with solid professionalism.
In your free time, watch the sunset in the national landscape around Olavinlinna, enjoy morning coffee at the bustling market square, and be charmed by the hospitality of the locals.
A summer in Savonlinna is something you’ll want to experience, so come work with us and combine work and fun!
WE OFFER OUR STAFF:
A pleasant, international, and diverse working environment in the Saimaa archipelago city
The opportunity to learn new things and develop oneself
Extensive staff benefits from Waahto Group
Assistance in finding accommodation if needed
If you’re a good person and meet our application criteria, you’re likely the person we’re looking for.
AAMIAISKOKKI
Aamiaiskokkina vastaat itsenäisesti aamiaisravintolan keittiön toiminnasta ja varmistat, että asiakkaat saavat laadukkaan ja maukkaan aloituksen päivään. Tehtäväsi sisältävät muun muassa aamiaisbuffetin valmistelun, ruokatuotannon sujuvuuden varmistamisen sekä keittiön siisteyden ja hygieniastandardien ylläpidon. Roolissasi korostuvat itsenäinen työskentelyote, tehokkuus ja tarkkuus sekä kyky hallita kokonaisuus kiireisissäkin tilanteissa. Aamiaiskokin rooli tarjoaa loistavan mahdollisuuden näyttää taitosi ja olla tärkeässä roolissa asiakastyytyväisyyden luomisessa.
NÄILLÄ OMINAISUUKSILLA PÄÄSET HOMMASSA ALKUUN
– Aikaisempaa kokemusta aamiaisen valmistamisesta ja itsenäisestä työskentelystä
-Oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta nopeasti
-Positiivinen ja motivoitunut asenne työntekoon
-Kyky toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä
-Ymmärrys ravintolan keskeisistä tunnusluvuista
-Perustiedot keittiön laitteiden käytöstä ja huollosta
-Perustiedot tilauskanavista
-Taito minimoida hävikkiä ja ymmärrys sen merkityksestä
-Vähintään 18 vuoden ikää
-Hygieniapassia
BREAKFAST CHEF
As a Breakfast Chef, you will independently oversee the operations of the breakfast kitchen, ensuring guests enjoy a high-quality and delicious start to their day. Your responsibilities include preparing the breakfast buffet, ensuring smooth food production, and maintaining cleanliness and adherence to hygiene standards in the kitchen. This role emphasizes independent working skills, efficiency, and attention to detail, as well as the ability to manage the overall process even during busy periods. The position offers a great opportunity to showcase your expertise and play a key role in delivering excellent customer satisfaction.
We are looking for a Breakfast Chef with:
-Previous experience in managing breakfast service and working independently
-Proactive attitude and the ability to learn quickly
-A positive and motivated approach to work
-Ability to perform efficiently under pressure
-Understanding of key restaurant metrics
-Basic knowledge of kitchen equipment usage and maintenance
-Basic understanding of ordering systems
-Awareness of the importance of minimizing food waste
-A minimum age of 18 years
-A valid hygiene passport (or equivalent certification)
Working languages
Finnish
English
Waahto Group
Unohtumattomia elämyksiä Saimaan rannalla.