VPS Henkilöstöpalvelu Pohjois-Suomi

Myyjä, ruokakaupan moniosaaja

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 14:17
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Myyjä, ruokakaupan moniosaaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan MYYJÄÄ, ruokakaupan monipuolisiin tehtäviin. Töitä on vähintään 30h/vko ja työajat ajoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti niin aamu- kuin iltavuoroon, arkena ja viikonloppuna.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: kuorman purusta, hyllyttämisestä kaupan eri osastoilla ja verkkokauppatilausten keräilystä. Työtehtäviä voidaan muokata aiemman osaamisesi mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta, erityisesti ruokakaupasta.

Asiakasyrityksessämme töitä tehdään reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Toivomme sinulta löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Arvostamme reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kaupan arki on ajoittain hektistä, joten kykenethän työskentelemään myös paineen alaisena.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde VPS:n kautta, myöhemmin sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Palkkaus perustuu kaupanalan työehtosopimukseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvät kysymykset ja mahdolliset lisätiedot VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Martti Heikkilältä P. 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai martti.heikkila@vps.fi. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin tai www.vps.fi -sivujen kautta. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n hakulomakkeen, voit käydä liittämässä hakemuksen tähän tehtävään saamillasi tunnuksilla. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: