VISIO Henkilöstöratkaisut Pirkanmaa Oy

Kiinteistöhuoltaja ulkotöihin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.09.2024, 15:25
  • Haku päättyy 20.09.2024, 11:00
  • 20.09.2024, 11:00

Kiinteistöhuoltaja ulkotöihin

Etsimme asiakasyrityksellemme aktiivista kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen ja Pirkkalan alueille kiinteistöhoidon ulkoauetöihin.

Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueista huolehtiminen, tehtävinä talvella mm. lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä sekä pienimuotoista kiinteistöjen korjausta ja huoltoa.
Töitä tehdään pääasiassa arkisin, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa myös viikonloppuvuoroihin. Työvuorot alkavat usein aikaisin aamuyöstä, mutta tässäkin toivomme joustavuutta, koska työvuorot suunnitellaan etenkin talvella sään mukaan.

Odotamme sinulta reipasta asennetta sekä oma-aloitteista työotetta. Lisäksi tiimityöskentelytaidoista ja työn organisointikyvyistä on hyötyä tässä työssä.
Työ edellyttää liikkumista autolla, joten tarvitset B-ajokorttia. Asiakasyritykseltämme saat auton käytön työvuoron ajaksi, joten omaa autoa et välttämättä tarvi. Kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia! Asiakkaan vaatimuksista johtuen valituille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Työt alkavat syyskuun alussa. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuure Mettiäinen / 050 407 9364 / tuure.mettiainen@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi ja cv jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/

Koetko olevasi oikea henkilö työhön? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai soitat allekirjoittaneelle. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: