Veikkaus Oy

Laatuasiantuntija (vuorotteluvapaasijaisuus)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 12:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laatuasiantuntija (vuorotteluvapaasijaisuus)

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Laatuasiantuntija (vuorotteluvapaasijaisuus)

Haluatko tulla osaksi Veikkauksen dynaamista laadunvarmistustiimiä? Etsimme vuorotteluvapaasijaiseksi motivoitunutta määräaikaista laatuasiantuntijaa. Jakso on noin viiden kuukauden mittainen. Aloitusajankohta on toukokuussa ja lopetusajankohta syyskuussa. Tarkemmat päivät ovat sovittavissa.

Haemme henkilöä, joka toteuttaa UAT:n (User Acceptance Testing) ERP:n monelle järjestelmälle. Tehtävänäsi on testata uusittavia järjestelmiä, etsiä ja raportoida virheitä. Apuna on käytettävissäsi valmiita testitapauksia. Toivomme sinulta aloitteellista ja yhteistyöhakuista otetta, kiinnostusta testaamiseen ja laadunvarmistukseen sekä riittävää tietoteknistä osaamista. Tietämys liiketoiminta­prosesseista ja sen kokonaisuudesta sekä mahdollisista testaustyökaluista, kuten esimerkiksi Testrail, Git ja Jira, katsotaan eduksi.

Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa Helsingissä. Työskentelemme joustavalla hybridimallilla. Tiimimme on usein toimistolla, jolloin pystymme sparrailemaan sen hetken tärkeimpien aiheiden parissa, mutta myös näkemään toisiamme!

Huomioithan, että valintaedellytyksenä sinun tulee täyttää seuraavat vuorotteluvapaan sijaista koskevat vaatimukset:

  • olet ilmoittautunut TE-toimistoon työttömäksi työnhakijaksi
  • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • olet alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • olet vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sinun tulee itse olla yhteydessä TE-toimistoon ja tarkistaa kelpoisuus vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, saat lisätietoja tehtävästä Lars Rantaselta, sähköpostitse (lars.rantanen[ät]veikkaus.fi) tai puhelimitse 09 4370 3864. Puhelimella parhaiten tavoittaa perjantaina 5.4. klo 9–11 ja maanantaina 8.4. klo 10–12.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Lähetähän hakemuksesi 14.4.2024 mennessä. Haastattelemme kandeja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti kun sopiva henkilö on löytynyt, joten olethan nopea!

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.