Väylävirasto

Projekti-insinööri, ratainfrarakentaminen (määräaikainen, Helsinki)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:45
  • Haku päättyy 04.10.2024, 16:15
  • 04.10.2024, 16:15

Projekti-insinööri, ratainfrarakentaminen (määräaikainen, Helsinki)

Tehtävä sijoittuu toimialalla projektien toteutus, etelä- osastolle. Väyläviraston hankkeet- toimiala vastaa viraston vastuulla olevista tie-, rata-, ja meriväylähankkeiden rakennussuunnittelusta ja hankkeiden toteuttamisesta.

Projekti-insinööri kuuluu projektiorganisaatioon, jossa toimit pääsääntöisesti Etelä-Suomen ratahankkeissa projektipäällikön ohjauksessa, hänen työparinaan sekä sijaisenaan projektin läpivientiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäväsi painottuvat Etelä- Suomeen, mutta hankkeita voi olla muuallakin Suomessa. Lisäksi työnkuvasi sisältää kehittämistehtäviä ja muita työnantajan määräämiä tehtäviä.

Projekti-insinöörinä tehtäviisi kuuluvat mm:
• osallistut projektien hankinnan suunnitteluun ja valmisteluun sekä urakan kilpailuttamiseen
• osallistut projektien sopimuksen aikaisiin tehtäviin kuten työmaakokouksiin, urakan valvontaan ja muihin tilaajalle kuuluviin tehtäviin
• osallistut projektien rakentamisvaiheen aikataulu-, kustannus- ja laatutavoitteiden toteutumisen varmistamisen sekä seurantaan
• vastaat projektissa erikseen sovittavista tehtävistä.
Tarkennamme tehtäväkenttääsi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkanosa on 4 152,89 (vaatitaso 11) euroa/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jussi Lindberg
Osastonjohtaja
puh. 029 534 3820
etunimi.sukunimi@vayla.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Väylävirasto

Väylävirasto on monialainen liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä talvimerenkulun järjestämisestä. Tavoitteemme on mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. Varmistamme osaltamme Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn.

Meillä pääset jättämään puumerkkisi Suomen väyläinfraan ja yhteiskuntaan. Saat työskennellä innostuneessa ilmapiirissä alan parhaimpien ammattilaisten ja taitavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Väylävirastossa työskentelee noin 480 asiantuntijaa, vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 17 000 henkeä.