Värväämö Group Oy

Puhdistustyöntekijöitä, Värväämö Group Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:12
  • Haku päättyy 20.09.2024, 7:59
  • 20.09.2024, 7:59

Puhdistustyöntekijöitä, Värväämö Group Oy

Etsimme nyt asiakkaallemme teollisuuden puhdistustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Asiakkaamme tuottaa vaativia puhdistuspalveluita teollisuuden ja rakennusalan toimijoille. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Helsingissä ja tarjoamamme työ sisältää korkeapainepesua, suurtehoimurointia ja märkäimurointia erilaisissa teollisuuskohteissa.

Etsimämme henkilöt ovat ripeitä ja oma-aloitteisia, omaavat reippaan asenteen ja hyvän fyysisen kunnon, sekä ovat joustavia työaikojen suhteen. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti, sekä hyvä suomen kielen taito.

Tämä paikka kuuluu Hetipalkka- mallinpiiriin, jolloin halutessasi palkkapäiväsi voi olla joka perjantai!

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laita hakemus pikaisesti tulemaan sivujemme kautta tai sähköpostitse tarja.kahkonen@varvaamo.fi.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden alojen työpaikkoja tarjolla. Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Muu Sopimuksen mukaan
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: