Vantaan kaupunki

Liikunnanohjaajaharjoittelija, syysloman leiriohjaaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 26.08.2024, 13:00
  • Suljettu 09.09.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Liikunnanohjaajaharjoittelija, syysloman leiriohjaaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri ja hyvinvointi, Liikunta
Vantaan kaupunki, liikunta

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11.10.2024 – 18.10.2024

Hei! Etsimme rennon työotteen omaavaa avointa ja reipasta liikunta- tai kasvatusalan osaajaa, oletko sinä etsimämme henkilö?

Vantaan liikunnan palvelualue järjestää liikunnallisia päiväleirejä useassa eri toimisteessä ympäri Vantaata koulujen loma-aikoina (syysloma, talviloma ja kesäloma). Toimipisteinä ovat kaupungin uimahallit, koulut ja urheilupuistot. Liikunnallisten päiväleirien toiminta rakentuu ulko- ja sisäliikunnasta, peleistä ja leikeistä, askartelusta ja muusta suunnitellusta toiminnasta. Leireihin sisältyy myös kerran viikossa tehtävä retkipäivä esim. uimahalliin.  Leiritoiminnan sisällöstä ja toiminnan suunnittelusta vastaavat leiriohjaajat. Jokaisella leiripisteellä työskentelee neljä ohjaajaa, joista kaksi ovat vastuuohjaajan ja kaksi apuohjaajan roolissa. Yhdelle leiripisteelle otetaan max. 20 lasta/leiriviikko, lapset ovat alakouluikäisiä.  

Syyslomien (14.10.-18.10.2024) liikunnallisten päiväleirien ohjaajiksi valitaan ensisijaisesti liikunta-, kasvatus- ja taidealan opiskelijoita tai alalle pyrkiviä. Ohjaajien tehtävä on suunnitella ja toteuttaa toimipisteensä ohjaustoiminta yhdessä tiimin kanssa. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 8.00-15.45. Otamme huomioon myös muiden alojen opiskelijat tai henkilöt, joilla on aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Hakijalla tulee olla aktiivinen ja vastuullinen ote työntekoon, positiivinen asenne ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ vaatii luovuutta, kekseliäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja mukaan heittäytymistä.  Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen perusteella.  Työhön järjestetään kaikille yhteinen palkallinen perehdytyspäivä pe 11.10.2024 klo 8-15.45 Vantaalla.

Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana ja haastattelut toteutamme ryhmähaastatteluina teamsin kautta (viikoilla 37 ja 38). Haethan paikkaa vain sähköisesti rekrytointijärjestelmän kautta.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme ja liity iloiseen joukkoomme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuvat opinnot tai aiempi kokemus lasten ohjaamisesta

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää ja esimerkillistä käytöstä sekä kykyä työskennellä ja tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Määräytyy koulutusasteen ja opintojen valmiusasteen perusteella

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 35

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Liikunnan suunnittelija

Sjöblom, Mila

0401836113

mila.sjoblom@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-14

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: