Vantaan kaupunki

Henkilöstöjohtaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 23.07.2024, 13:00
  • Suljettu 16.08.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Henkilöstöjohtaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kielotie 14 A 2.krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.10.2024 tai sopimuksen mukaan  

Tule osaksi Vantaan rohkeaa, kansainvälistä ja jatkuvasti kehittyvää kaupunkia!

Etsimme joukkoomme näkemyksellistä ja tulevaisuuteen katsovaa henkilöstöjohtajaa kehittämään tavoitteellisesti Vantaan kaupungin palveluja yhdessä kaupungin johdon kanssa.

Henkilöstöjohtajana teet laaja-alaista yhteistyötä kaupungin neljän toimialan kanssa ja olet kaupungin johtoryhmän jäsen.

Johdat Vantaan työnantaja- ja henkilöstöpolitiikkaa kehittävällä otteella kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Vastaat siitä, että henkilöstöhallinto tukee kaupungin johtoa ja esihenkilöitä strategisten tavoitteiden saavuttamisessa: henkilöstön osaamisen kehittäminen, henkilöstön saatavuuden varmistaminen ja työhyvinvoinnin kehittäminen. Lisäksi vastaat kaupungin työ- ja virkaehtoja koskevasta neuvottelu- ja sopimustoiminnasta, palkanlaskennasta, työsuojelusta, työterveyshuollon ohjauksesta, palkitsemisesta sekä näihin liittyvästä yhteistoiminnasta.

Odotamme, että luotsaat Vantaan henkilöstötoimintoja erinomaisilla johtamisvalmiuksilla sekä rakentavalla ja luottamusta herättävällä työotteella. Edellytämme aiempaa johtamiskokemusta vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä sekä käytännön perehtyneisyyttä viran tehtäväalueisiin. Julkisen hallinnon toimintaympäristön tuntemisesta on etua tehtävässä onnistumisessa. Toimit esihenkilönä kaupungin keskitetylle hr-toiminnoille ja autat innostavalla ja näkemyksellisellä työotteellasi yksikköäsi, johtoryhmää ja hr- henkilöstöä tekemään laadukasta, sujuvaa ja strategisten tavoitteiden mukaista henkilöstöhallintoa.  

Johtajana olet strateginen, systemaattinen ja viet asioita määrätietoisella ja yhteistyötä rakentavalla otteella eteenpäin. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä viestit sujuvasti myös englanniksi.  Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä olet tottunut esiintyjä.  

Tarjoamme sinulle vastuullisen, innostavan ja laaja-alaisen tehtäväkentän ja näköalapaikan suuren ja kasvavan kaupungin toimintaan. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään yhdessä osaavien henkilöstöhallinnon ammattilaisten kanssa. Olet meille arvostettu kollega ja teet työtä, jolla on merkitystä koko kaupungille. 

Miten hakuprosessi etenee?

Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna. Paikan päällä tapahtuvat haastattelut pyritään pitämään 27.-29.8. 

Vantaalla viihtyy varmasti

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Vahvuutemme on joustava, yhteisöllinen ja yhdenvertaisuuteen perustuva kulttuuri – meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja ammattitaitoiseen porukkaan! Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville. Olemme myös tutkitusti hyvä työnantaja: Kunta10-työhyvinvointitutkimuksen tulokset kertovat, että Vantaan henkilöstö kokee paljon positiivista työn imua, työyhteisömme ovat toimivia ja niissä on erittäin paljon sosiaalista pääomaa. Meillä lähiesihenkilöltä saa paljon tukea, toiminta koetaan oikeudenmukaiseksi ja valmentavaa johtamista kehitetään koko ajan. Työntekijämme suosittelevat mielellään Vantaata työnantajana ystävilleen.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännössä osoitettu johtamiskokemus vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:  7500 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan,  turvallisuusselvitys (perusmuotoinen)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Kaupunginjohtaja
Timonen, Pekka

Kaupunginjohtajan sihteeri 040 759 2409

Tavoitettavissa:

ti 30.7. klo 13-14
ke 31.7. klo 13-13.30
ti 6.8. klo 14-14.30

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: