Vantaan kaupunki

Data-analyytikko kasvatuksen ja oppimisen toimialalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.07.2024, 13:00
  • Suljettu 29.07.2024, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Data-analyytikko kasvatuksen ja oppimisen toimialalle

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala, Yhteiset palvelut

Silkkitehtaantie 5 C, 01030 Vantaan kaupunki

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2024 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2024

Etsimme Vantaalle ammattitaitoista Data-analyytikkoa tuottamaan kasvatukseen ja koulutukseen, segregaatioon sekä hyvinvointiin liittyvää tietoa päätöksenteon, resurssoinnin ja toimenpiteiden seurannan tueksi eri kohderyhmille.

Tehtävässä tavoitteena on luoda ajantasainen kuva päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten eriytymiskehityksestä sekä kehittää tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuuden arviointia osana koulutuksellisen tasa-arvon edistämistä.  Erityisenä painopistealueena on luoda ajantasainen ja päivittyvä kuva alueellisesta eriytymisestä ja eriarvoistumiskehityksestä eri mittareita käyttäen. 

Tehtävään kuuluu toimialan PowerBi näkymien päivittämistä ja siinä tukemista sekä lähtötiedon laadun arviointia.  Data-analyytikko myös avustaa erilaisten toimintaympäristökatsausten tekemisessä, indikaattoreiden määrittelyssä ja seurannassa sekä mittareiden luonnissa.

Työtehtävä sijoittuu Kasvatuksen ja oppimisen toimialalle, Yhteisiin palveluihin. Data-analyytikko työskentelee yhdessä Yhteinen koulu -hankkeen (päiväkoti- ja koulusegregaation vähentäminen Vantaalla) ja Sosiaalisesti kestävä Vantaa -strategiaryhmän kanssa. Lähitiimiin kuuluu toimialan tiedolla johtamisen asiantuntijat sekä kaupungin tutkimus- ja tietopalvelutiimi. Työnkuvaan kuuluu myös tiivis yhteistyö yhteistyötahojemme kuten Koulusegregaation kansallisen verkoston(OKM) ja muiden kaupunkien kanssa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset monipuolisesti osallistumaan datan hyödyntämiseen ja tiedolla johtamisen kehittämiseen asiantuntijaroolista käsin. Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen tiedolla johtamisen toimintaympäristöön.  Tehtävä mahdollisesti jatkuu vuoden 2025 loppuun.

Haastattelut aloitetaan jo maanantaina 29.7. 

 #Vantaudu duunille ja liity iloiseen joukkoomme!

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Data-analyytikon tehtävässä edellytämme erinomaista kvantitatiivisten menetelmien hallintaa ja vähintään yhden yleisesti käytetyn tilasto-ohjelmiston erinomaista hallintaa (esim. Power BI, SAS, R). Lisäksi vaatimuksena on vähintään perustietojen hallinta Power BI-ohjelmistosta ja erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi: Katsomme eduksi kokemuksen rekisteri- ja mikroaineistojen hyödyntämisestä, paikkatieto-osaamisen, tekoäly- ja ohjelmointiosaamisen sekä aiemman työkokemuksen vastaavista asiantuntijatehtävistä. Arvostamme itseohjautuvaa, huolellista ja aikaansaavaa työotetta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3790,11
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö

Lång, Niina

+358 40 487 0927

niina.lang@vantaa.fi

Tavoitettavissa pe 19.7. klo 9-12, ke 24.7. klo 9-12, ma 29.7. klo 9-12

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: