Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Toiminnanohjaaja, Keravan arviointi- ja kuntoutusyksiköt Helmi ja Miina

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 11.07.2024, 13:00
  • Suljettu 29.07.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toiminnanohjaaja, Keravan arviointi- ja kuntoutusyksiköt Helmi ja Miina

Vanhusten palvelujen toimiala, Hoiva-asumisen palvelut
Keravan arviointi- ja kuntoutusyksikkö Helmi ja Miina
Metsolantie 2 A, 2. krs, 04200 Kerava

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Hei sote-alan ammattilainen! Koetko ikäihmisten parissa tehtävän työn omaksi jutuksesi? Haluatko päästä osaamisellasi ja ammattitaidollasi kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi sekä mahdollistamaan asiakkaillemme turvallista ja mielekästä arkea? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin KYLLÄ, voit olla juuri etsimämme henkilö tähän tärkeään tehtävään!

Etsimme joukkoomme toiminnanohjaajaa toteuttamaan suunnitelmallista aktiivista arkea ja toimintaa ikääntyneille asiakkaillemme kahteen arviointi- ja kuntoutusyksikköön. Vakituinen työsuhde alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan

Arviointi- ja kuntoutusyksiköt Helmi ja Miina ovat Keravan terveyskeskuksen yhteydessä sijaitsevat kaksi 30-paikkaista lyhytaikaishoitoa tarjoavaa yksikköä ikääntyneille ihmisille. Yksikköjen tarjoama lyhytaikaishoito on ympärivuorokautista, kuntoutujan toimintakykyä ja kotona asumista tukevaa. Hoidon tavoitteena kuntoutujalla on kuntoutuminen takaisin kotiin asuvaksi, tai voinnin sekä tilanteen arviointia jatkohoitoa suunnitellen. Palvelu määritellään aina asiakkaan näkökulmasta. Hänelle tarjotaan tarpeen ja toimintakyvyn mukainen hoito ja kuntoutus.

Toiminnanohjaajan tehtävässä vastaat aktiivisen arjen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta tavoitteellisesti. Tarjoat asiakkaillemme virkistävää ja toimintakykyä ylläpitävää aktiviteettia, ja tuet heidän hyvinvointiaan yhteistyössä fysioterapeuttien, hoitajien ja läheisten kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista otetta viriketoiminnan kehittämiseen ja vahvaa kykyä luoda mielekästä ja osallistavaa toimintaa ikääntyville. Arvostamme kokemusta ikääntyvien parissa työskentelystä, ryhmänohjaustaitoja, sekä kiinnostusta muistisairaiden toimintakyvyn ylläpitämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä tiiviissä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ikääntyneiden hyvinvointiin ja tarjota heille merkityksellistä arkea. Asiakkaan aito kohtaaminen, kommunikaation tukeminen ja asukkaan osallistaminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Ohjauksellisen osaamisen lisäksi saat tuoda työhön asioita, joista itsekin ole kiinnostunut. Toimit osana tulevaa moniammatillista tiimiä, jossa työpanostasi arvostetaan. Saat mahdollisuuden olla suunnittelemassa ja toteuttamassa palvelun muutostyötä sekä ennen kaikkea ikäihmisten parempaa arkea. Tarjoamme mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen arviointi- ja kuntoutustoimintaan liittyen muun muassa erilaisilla koulutuksilla ja meille räätälöidyllä valmennuksella.

Arviointi- ja kuntoutusyksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella terveysaseman tiloissa Keravalla. 

Odotamme innolla uusia jäseniä porukkaamme ja toivottavasti kuulemme sinusta pian! Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa. 

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.08.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto
Muu kelpoisuusvaatimus: Lääkeluvan suorittaminen 3 kuukauden sisällä
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: 2773,64 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Lähijohtaja Martina Karawatski-Koistinen
040 513 1592 (Yhteydenotot arkisin klo 9-15)
martina.karawatski-k@vakehyva.fi

Asiakasvastaava Mirka Salo
040 612 0519
mirka.salo@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: