Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, perheneuvolapalvelujen nuorten tiimi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.07.2024, 13:00
  • Suljettu 12.08.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, perheneuvolapalvelujen nuorten tiimi

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Perheneuvolapalvelut / Nuorten psykososiaalisen tuen tiimi
Vernissakatu 6, 5. krs, 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen perheneuvolapalvelujen Nuorten psykososiaalisen tuen tiimiin sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 26.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perheneuvolapalvelujen Nuorten psykososiaalisen tuen tiimissä tarjotaan kasvatus- ja perheneuvontaa 13-18-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Tiimi tarjoaa myös mielenterveyttä ja päihteettömyyttä tukevaa keskusteluapua 18-21-vuotiaille mm. ihmissuhteisiin, kuormittaviin elämäntilanteesiin ja identiteettipohdintoihin liittyen. 

Sosiaalityöntekijän tehtäviisi kuuluu ohjaus, neuvonta ja tuki nuorille sekä heidän vanhemmilleen, perheenjäsenten välisen myönteisen vuorovaikutuksen edistäminen, verkostotyö sekä asiantuntijana toimiminen nuorten tiimissä ja yhteistyöverkostoissa. Työssäsi tuet nuorten psyykkistä hyvinvointia ja päihteettömyyttä sekä tarjoat keskustelutukea mm. elämäntilanteiden aiheuttamaan stressiin ja identiteettipohdintoihin. Tärkeänä tehtävä on myös vanhempien tukeminen nuoren kasvun ja kehityksen nostattamissa kysymyksissä ja pulmatilanteissa.

Tiimissäsi työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia ja perheterapeutti. Työotteemme on ratkaisukeskeinen ja lyhytterapeuttinen, nuoren ja hänen läheistensä vahvuuksiin perustuva. Tällä hetkellä kehitämme aktiivisesti toimintatapojamme, jotta pystymme entistä paremmin vastaamaan nuorten ja perheiden tarpeisiin ennaltaehkäisevästi, oikea-aikaisesti ja tarkoituksenmukaisesti yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ja tietotaitoa nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelemisestä. Eduksi katsomme nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyvän asiantuntemuksen. Arvostamme kokemusta ryhmien ohjaamisesta, lyhytterapeuttisista työmenetelmistä sekä työskentelystä maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja joustava sosiaalityöntekijä, joka innostuu uusien työmuotojen kehittämisestä ja käyttöönotosta.

Työyhteisössä on vahva yhdessä tekemisen meininki, mahdollisuus työparityöskentelyyn, ryhmätyönohjaus, lähijohtajan tuki sekä joustava etätyömahdollisuus. Tule mukaan joukkoomme, jos haluat olla mukana tuottamassa asiakaslähtöistä, laadukasta ja monipuolista kasvatus- ja perheneuvontaa nuorille vanhempineen!

Haastattelut pidetään 16.8.24.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 26.08.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 37,75
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote
Tehtäväkohtainen palkka: 4212,52 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Perheneuvolapalveluiden lähijohtaja Kirsi Kuronen
040 6120 617 (Yhteydenotot 22.-28.7. ja 5.-11.8.)

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: