Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sairaalapalvelut kaksi lääkärin virkaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.07.2024, 13:00
  • Suljettu 16.08.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaalapalvelut kaksi lääkärin virkaa

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Sairaalapalvelut
PL1 , 01761 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Arvostatko avointa ja eteenpäin katsovaa työkulttuuria? Sairaalapalvelujen lääkärityön rakenteita uudistetaan ja haemme nyt kahta (2) lääkäriä vakituisiin virkoihin. Työ alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Sairaalapalvelujen lääkärinä potilaasi voivat olla akuutisti sairaita, kuntoutujia tai palliatiivisia ja saattohoitopotilaita. Toimipaikkana voi olla osasto, kotisairaala, poliklinikka tai kotihoidon yksikkö. Työsi on moniammatillista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä muiden potilasta hoitavien kanssa. Teet työssäsi itsenäisiä päätöksiä ja siihen voi kuulua myös kotikäyntejä ja puhelinkonsultaatiota. Työnkuva pyritään suunnittelemaan hakijan vahvuuksia ja toiveita huomioiden. Päivystysmahdollisuus. 

 Työssä on toiveesta mahdollisuus osa-aikaisuuteen, liukumaan ja osittaiseen etätyöhön. 

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Saat kattavan perehdytyksen työhösi  ja kollegoiden tuen. Et jää missään vaiheessa yksin, vaan työtä tehdään osaavan hoitotiimin kanssa.

Edellytämme, että virkaan valittu on Suomessa laillistettu lääkäri. Katsomme eduksesi oikeuden toimia erikoislääkärinä.

Odotamme sinulta mielenkiintoa potilastyötä ja moniammatillista työskentelyä kohtaan. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut oman osaamisesi ja työyhteisösi toiminnan kehittämisestä ja haluat oppia uutta. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sairaalapalveluissa työskentelee noin 50 lääkäriä,  sekä muita ammattilaisia kuten sairaanhoitajia, terapeutteja, lähihoitajia ja osastonsihteereitä.  Senioreiden erikoisaloina ovat mm. geriatria (10kpl) ja yleislääketiede, ja löytyypä joukostamme myös fysiatri, ortopedi, keuhkolääkäri, pari anestesiologia ja gynekologikin. Toimimme kolmessa toimipisteessä; Katriinassa, Keravalla ja Peijaksessa, minkä lisäksi viemme palveluja kotiin.

Investoimme lääkäreiden koulutukseen ja urakehitykseen järjestämällä laadukasta koulutusta itse ja tukemalla ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumista. Tuemme tutkimuksen tekoa ja meiltä löytyy tarvittaessa tutkimusmateriaalia ja ohjausta. 

Meillä voit myös erikoistua, yksiköllä on geriatrian ja fysiatrian koulutusoikeudet ja myös psykiatrian palveluita voi kerryttää HUS yhteistyössä. Lisäksi toki yleislääketieteen palveluihin on meillä mahdollisuus. Meillä on strukturoitu erikoistuvien ohjaus ja tuutorointi ja autamme erikoistumispolullasi.  Tuemme myös erityispätevyyksiä ja useamman sellaisen palveluita voi suorittaa meillä. 

Uusi uraporraspalkkamme on kilpailukykynen ja huomioi erityisosaamisen sekä toimenkuvan. 

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset puitteet työnteolle ja työssä viihtymiselle. Olemme kehitysmyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio. Meillä kokeillaan rohkeasti uusia työtapoja ja arvostetaan ideoita. 

Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää ja suunnitellaan juuri Sinulle sopiva työnkuva.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.10.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lääkäri, muu kuin terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: LS
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Johtava ylilääkäri
Rajala, Kaisa
0403527618 
kaisa.rajala@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: