Vantaan Energia Oy

Laboratorioanalyytikko

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.10.2024, 12:48
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

Laboratorioanalyytikko

Meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän pitämällä energia liikkeessä ja ohjaamalla sitä energiaverkoillamme tehokkaasti!

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen laboratorioanalyytikkoa Jätevoimalan alueelle, korkealämpötilalaitoksen laboratorioon. Laboratorioanalyytikkona vastaat jätepolttoainenäytteiden esikäsittelystä, analyysien toteutuksesta ja tulosten raportoinnista. Analysoimme muun muassa lämpöarvoa, raskasmetallipitoisuutta ja halogeenipitoisuutta erilaisista jätematriiseista. Esikäsittelyyn kuuluu mm. näytteiden murskausta. Suoritat myös laboratoriolaitteiden ylläpitotöitä, huolehdit laboratorion toiminnasta, sekä osallistut toimintaan liittyvien kemikaalien ja tarvikkeiden tilaamiseen. Laboratoriomme on vielä käyttöönottovaiheessa, joten alussa pääset ottamaan uusia laitteita käyttöön ja kehittämään laboratorion toimintaa muun tiimin kanssa. Määräaikaisuus on heinäkuun 2025 loppuun.

Etsimme muutoksentekijöitä varmistamaan kanssamme, että energia ja rajalliset resurssit kiertävät mahdollisimman fiksusti ja niistä saadaan yhä enemmän irti!

Me lupaamme sinulle

Monipuolisen työkuvan. Meillä tehdään työtä, jolla on merkitystä: työskentelemme ratkaistaksemme aikamme suurimpia haasteita energian ja materiaalien kiertämisessä. Saat mahdollisuuksien mukaan muokata tehtäväsi omannäköiseksesi ja oman osaamisesi painopisteet voivat vaikuttaa työsi sisältöihin.

Mahdollisuuden kasvaa urallasi. Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen. Tuemme jokaista omassa urakehityksessään.

Vakaan pohjan toimia. Olemme ketterä ja muuntautumiskykyinen organisaatio ja etsimme uteliaasti ratkaisuja niin pieniin kuin isoihinkin haasteisiin. Kaupunkiomisteisena yhtiönä taloudellinen menestyksemme palautuu takaisin omistajillemme – eli kaupunkilaisille. Työskentelemällä meillä tai meidän kanssamme pääsee vaikuttamaan yhteiskunnan peruspilarin, energiajärjestelmän, kehittymiseen.

Loistavan työyhteisön. Meillä on ilmapiiri, jossa kaikki ovat yhdenvertaisia: meillä saat olla oma itsesi! Työkaveria autetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Me käymme hyvällä energialla ja pistämme mielellämme sen kiertämään.

Hyvät henkilöstöedut: Tarjoamme laajan valikoiman työsuhde-etuja, mukaan lukien kattava työterveyshuolto, ePassi ja erikoislääkäripalkkio.

Sinulta odotamme

-Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi laborantti, laboratorioanalyytikko tai vastaava
-Osaamiseesi kuuluu esimerkiksi seuraavia asioita:
-Näytteenottokoulutus tai vastaava osaaminen
-Kemikaalien turvallinen käsittely ja varastointi
-Omaat itsenäistä ja loogista päättelykykyä
-Täsmälliset ja vastuulliset työskentelytavat
-Hyödynnät sujuvasti tietojärjestelmiä osana työtäsi
-Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä ioni- ja alkuaineanalytiikan laitetuntemus katsotaan eduksi.

Tule meille ravistelemaan energia-alan totuttuja toimintatapoja!

Täytä hakemus verkkosivuillamme https://vantaanenergia.solaforce.com/app/external/jobs . Hakuaika päättyy 20.10.2024.

Rekrytoinnin aikataulu:
Hakemuksia aletaan käymään läpi jo hakuaikana.
Ensimmäiset haastattelut: Lokakuussa
Rekrytointi päätetään: Marraskuussa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Kemian insinööri Tiia Lehmusmetsä vastailee mielellään kysymyksiisi. Tiian tavoitat parhaiten 8.10. klo 1516 tai 15.10. klo 1516 puh. 046 9210 960
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Vantaan Energia Oy

Vantaan Energia -konserni on energia-alan rohkea suunnannäyttäjä, joka yhdistelee sujuvasti teknologioita, eri alojen asiantuntijoita ja prosesseja löytääkseen neuvokkaimmat tavat saada energian, materiaalit ja hiilidioksidin kiertämään kaupungissa luotettavasti. Ylläpidämme ja kehitämme tehokkaan ja toimitusvarman sähkön ja lämmön kiertämisen mahdollistavia energiaverkkojamme. Tavoittelemme energiantuotantomme hiilinegatiivisuutta vuoteen 2030 mennessä. Tässä tavoitteessa sähköverkkomme ovat merkittävässä roolissa puhtaan siirtymän mahdollistajana. Kunnianhimoisten suunnitelmiemme takana on osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstömme, josta huolta pitäminen on meille kunnia-asia.

Meillä työt tehdään hyvällä energialla, tinkimättömällä ammattitaidolla ja korkealla työmoraalilla: hoidamme hommat kunnolla niin jokaiselle asiakkaalle kuin laajasti yhteiskunnassakin.

Tule ratkaisemaan aikamme suurimpia haasteita kanssamme!