Vanajavesikeskus

Pääsihteeri

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 15.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.10.2024, 23:59
  • 10.10.2024, 23:59

Pääsihteeri

Vanajavesikeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen PÄÄSIHTEERIÄ (Vanajavesisäätiön asiamies)

Vanajavesikeskuksessa uskomme kunnianhimoiseen työhön vesistöjen puolesta. Hoidamme Hämeen vesiä ja kulttuurimaisemaa Vanajaveden valuma-alueella 12 kunnan alueella. Vanajavesikeskuksen toiminta perustuu vahvaan yhteistyöhön kuntien, paikallisten toimijoiden sekä valtakunnallisten organisaatioiden kanssa. Tavoitteenamme on alueen järvien ja jokien saattaminen kuntoon. Näin vahvistamme koko alueen vetovoimaisuutta.

Nyt etsimme Vanajavesikeskukselle pääsihteeriä. Tehtäviisi kuuluu säätiön toiminnan ja talouden suunnittelu, johtaminen, arviointi ja kehittäminen. Vastaat säätiön ylläpitämän Vanajavesikeskuksen toiminnasta ja toimit Vanajavesikeskuksen henkilökunnan esimiehenä. Toimit myös säätiön asiamiehenä hankkien ja rahoitusta. Tehtäväsi on myös kehittää ja ylläpitää yhteistyöverkostoa ja viestiä Vanajavesikeskuksen toiminnasta.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden soveltuvaa työkokemusta. Tehtäväsi onnistumisessa sinua auttavat vesienhoidon ja suojelun asiantuntemus, rahoitusinstrumenttien hallinta ja säätiön hallinnon tuntemus. Sinulla on jo vahvoja näyttöjä sidosryhmäyhteistyöstä ja olet taitava viestijä.

Pääsihteerinä omaat erinomaiset yhteistyö-, johtamis- ja esimiestaidot. Olet itsenäinen ja ratkaisukeskeinen valmistelija ja tekijä. Pystyt viemään hankalatkin asiat maaliin ja kykenet perustelemaan asiasi yhteistyökumppaneille ja hallitukselle. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen. Työ edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Etätyö on ajoittain mahdollista.

Tarjoamme pienen työyhteisön edut, työterveyshuollon ja työpaikan Hämeenlinnan huipulla Perttulassa. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen yhtenä pdf-tiedostona toimitetaan 10.10.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Tietojen lähettämiseen voit käyttää turvapostia osoitteesta: https://securemail.helsinki.fi/.

Tehtävään liittyvät tiedustelut: Vanajavesisäätiön hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kahilainen 050 448 9515, kimmo.kahilainen@helsinki.fi.

Lisätietoa Vanajavesikeskuksesta: https://www.vanajavesi.fi/

Osaamisalue: