Valtiokonttori

Tuoteomistaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 25.09.2024, 16:48
  • Haku päättyy 10.10.2024, 16:15
  • 10.10.2024, 16:15

Tuoteomistaja

Haemme määräaikaiseen virkaan teknistä tuoteomistajaa hieman alle kahden vuoden määräaikaiseen virkaan. Teknisenä tuoteomistajana vastaat tietojärjestelmän tuotteen kehityksen ja ylläpidon ohjauksesta, vaatimustenhallinnasta, tuotteen julkaisusuunnittelusta, järjestelmätoimittajien hallinnasta sekä testauksenhallinnasta. Johdat ketterän tiimin työtä ja toimit asiantuntijana osallistuen uusien palveluiden kehittämisen kaikkiin vaihei-siin. Olet avainhenkilö kehittämisen aloituksessa sekä palvelutuotantoon saattamisessa.

Teknisenä tuoteomistajana tulet toimimaan monialaisessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä roolissa pääset toteuttamaan asiakkaiden ja käyttäjien kokemusta parantavia tietojärjestelmäratkaisuja. Intohimonasi on ketterät toimintamallit ja pilviteknologiat. Ymmärrät pilviteknologioiden merkityksen kehittämisalustana sekä haluat optimoida koko organisaation tapaa tuottaa erinomaisia palveluja.

Tehtävässäsi työskentelet pääasiassa yhteistyössä Valtiokonttorin liiketoiminnan tuoteomistajien, pääkäyttä-jien, tietohallinnon teknisten arkkitehtien sekä Valtiokonttorin kumppanien ja järjestelmätoimittajien kanssa. Olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa Valtiokonttorin sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja toiminnassasi johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjes-telmällinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Tehtävässä vaaditaan vahvaa käytännön ongelmien ratkaisukykyä, oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Valtiokonttorin tehtäväkenttä on laaja ja meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet monitilatoimistossamme Helsingissä ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Osittaiset etätyöt ovat mahdollisia valtaosassa työtehtävistä.

Toivomme kaikilta valtiokonttorilaisilta hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä intoa oppia ja uudistaa rohkeasti. Valtiokonttorin työyhteisö on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkanosa (PR8) 4177,94€. Henkilökohtainen palkanosa enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa: Riku Mäki (+358 295 502 199, riku.maki@valtiokonttori.fi)
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Valtiokonttori

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olemme valtion varainhoidon ja korvauspalveluiden luotettava toteuttaja ja tietojohtamisen uudistaja. Toimimme vastuullisesti ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja osaamistamme. Haluamme, että palvelumme ovat laadukkaita ja nykyaikaisia, ja asiointi kanssamme kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme vaivatonta ja miellyttävää. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntia, yhteisöjä ja yrityksiä – tiedolla ja taidolla.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: https://www.valtiokonttori.fi/tietoa-valtiokonttorista/valtiokonttori-tyonantajana/