Valtiokonttori

Lakimies

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.10.2024, 15:42
  • Haku päättyy 21.10.2024, 16:15
  • 21.10.2024, 16:15

Lakimies

Valtiokonttori on osallistunut toimikaudelle 2021-2024 asetettuun poikkihallinnolliseen Yrityksen digitalous -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on ollut edistää yritysten taloushallinnon digitalisaatiota sekä helpottaa sähköisten tositteiden liikuttamista ja yritysten arjen taloushallintaa. Valtiokonttori on vastannut hankkeessa verkkolaskujen, hankintasanomien ja eKuittien kehittämisestä ja käytön edistämisestä. Hankkeeseen liittyi myös lainsäädännön valmistelua sekä muiden oikeudellisten selvitysten tekemistä. Hankkeen päättymisen jälkeen verkkolaskujen, hankintasanomien ja eKuittien kehittämisen ja käytön edistämisen tehtävää jatketaan Valtiokonttorissa.

Valtiokonttori hakee määräaikaista, 31.12.2025 loppuun saakka kestäviin reaaliaikatalouden kehittämistehtäviin lakimiestä, jonka tehtävänä on verkkolaskuihin, hankintasanomiin ja eKuitteihin liittyvän lainsäädännön kehitystyöhön osallistuminen. Lakimiehen tehtävänä on lisäksi muun muassa tukea Valtiokonttorissa toimivaa Peppol-viranomaista ja Valtiokonttorin muita digitalouden asiantuntijoita juridisissa kysymyksissä. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön osaamisprofiilin perusteella.

Valtiokonttorin tehtäväkenttä on laaja ja meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet monitilatoimistossamme Helsingissä ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Osittaiset etätyöt ovat mahdollisia valtaosassa työtehtävistä.

Toivomme kaikilta valtiokonttorilaisilta hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä intoa oppia ja uudistaa rohkeasti. Valtiokonttorin työyhteisö on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkanosa (PR8) 4 177,94 €/kk. Henkilökohtainen palkanosa enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hankejohtaja Keijo Kettunen, +358 295 502 408, keijo.kettunen@valtiokonttori.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Valtiokonttori

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olemme valtion varainhoidon ja korvauspalveluiden luotettava toteuttaja ja tietojohtamisen uudistaja. Toimimme vastuullisesti ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja osaamistamme. Haluamme, että palvelumme ovat laadukkaita ja nykyaikaisia, ja asiointi kanssamme kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme vaivatonta ja miellyttävää. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntia, yhteisöjä ja yrityksiä – tiedolla ja taidolla.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: https://www.valtiokonttori.fi/tietoa-valtiokonttorista/valtiokonttori-tyonantajana/

Talous, tieto ja työelämä -toimialalla tuotamme laadukkaita julkisen talouden ja valtion työelämän kehittämisen palveluita sekä edistämme tietojohtamista. Vastaamme muun muassa valtion konsernilaskennasta sekä valtion taloushallinnon, maksuliikkeen ja hankintatoimen ohjaamisesta ja kehittämisestä. Kokoamme ja julkaisemme kuntien ja hyvinvointialueiden taloustiedot. Tuemme valtion organisaatioiden uudistumiskykyä, vastuullisuutta ja kestävää kehitystä.