ValtaGroup Oy

Tekstiilityöntekijä Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.09.2024, 20:38
  • Haku päättyy 21.09.2024, 23:59
  • 21.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekstiilityöntekijä Tampere

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle teolliseen työskentelyyn / sarjavalmistukseen tottunutta tekstiilityöntekijää ompelutehtäviin.

Tehtävässä ommellaan lukkotikkikoneella, mutta arvokasta on myös muunlainen osaaminen eri konetyypeillä ompelemisesta. Etsimme henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta teollisuusompelusta. Tehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa. 

Työsuhde alkaa määräaikaisena jatkuen vuoden loppuun ja hyvälle työntekijälle on myös mahdollisuus vakinaistumiseen. Kyseessä on päivävuoro, työaika arkisin klo 7-15.30 (liukuva työaika). Palkkaus on tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen.

Huomioimme myös tekstiilialan uusien osaajien hakemukset. Oikeanlainen asenne ja oppimisen halu ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Pääset työskentelemään uusissa tuotantotiloissa mukavien työkavereiden kanssa ja saat tehdä säännöllistä työpäivää.

Jätä hakemuksesi kyseiseen tehtävään osoitteessa www.valtagroup.fi. ja mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi, +35944 033 999 3. Mukava kuulla sinusta pian!

Osaamisalue: