Valo-Valmennusyhdistys ry

Sosiaalialan ohjaaja, Valo-Valmennusyhdistys ry, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.09.2024, 11:06
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sosiaalialan ohjaaja, Valo-Valmennusyhdistys ry, Tampere

Valo-valmennusyhdistys hakee Tampereelle pelipajan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2027 saakka.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on ehkäistä työttömyyden aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia asiakkaiden toimintakyvyssä. Vahvistaa asiakkaiden elämän- ja arjenhallintataitoja sekä työ- ja toimintakykyä. Syrjäytymistä ehkäistään tarjoamalla mahdollisuus mielekkääseen työtoimintaan sekä muihin palveluihin. Asiakkaiden opiskelu- ja työllisyysmahdollisuuksia kartoitetaan, sosiaalisia taitoja vahvistetaan pajatoiminnassa sekä ryhmämuotoisen toiminnan kautta, että henkilökohtaisessa yksilöohjauksessa.

Pelipajan ohjaaja vastaa pajan sisällön suunnittelusta, yksilö- ja ryhmänohjauksesta sekä verkostoyhteistyöstä asiakkaan eri verkostoissa. Pelipajan ohjaajana sinulla on mahdollisuus suunnitella ja kehittää työtäsi työyhteisön ja esihenkilösi tuella. Pelipajalla asiakkaat voivat mm keskustella peleistä, pelata pelejä, analysoida pelikulttuurin ilmiöitä tai vaikkapa tehdä pelejä muiden peleistä kiinnostuneiden pajalaisten kanssa. Sisältöä rakennetaan myös yhteistyössä samoissa tiloissa toimivan it-pajan kanssa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kehittävää työotetta. Kykyä kohdata haastavissa tilanteissa olevia asiakkaita dialogisesti, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteellisuutta. Luovien menetelmien hyödyntämistä omassa työskentelyssä sekä innostunutta asennetta. Aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa sekä sitoutumista Valo-valmennuksen arvoihin.

Tehtävään on edellytyksenä soveltuva AMK-tasoinen tutkinto esimerkiksi sosionomin tutkinto. Eduksi katsomme peli-alan osaamisen ja kiinnostuksen sekä tietämystä kuntouttavasta työtoiminnasta, TE-palveluista, koulutusjärjestelmästä ja kuntoutuspalveluista.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika 6kk.Työt voivat myös sijoittua yhdistyksen toimipisteisiin eri puolilla Tamperetta.

Tarjoamme sinulle hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää yhteisöllistä työhyvinvointia mm tunnin viikossa työajalla. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot sekä mahdollisuuden itse rakentaa työpäivien sisältöä. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus.
Meillä pääset kehittymään niin omissa, kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme omaehtoista työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet. Kansainvälisyys on myös osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi Pelipajan ohjaaja, Tampere.
Hakemuksia otetaan vastaan 30.9.2024 asti. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.
Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme: www.valo-valmennus.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Yksityinen sosiaalipalvelualan tes.
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi
Sanna Kaarna, sanna.kaarna@valo-valmennus.fi
040 1932573
Lähde: Työmarkkinatori