Valmistuksenohjaajia (varasto), Joensuu, määräaikainen

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Valmistuksenohjaaja, Joensuu, määräaikainen

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Etsimme kahta valmistuksenohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.9-22.12.2024, Joensuun varastotoimintoon.

Työtehtävä on 2-vuorotyötä. Työtehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Hakijalta odotamme:

– Elintarvike-, logistiikka- tai teknisenalan koulutusta ja/tai työkokemusta teollisuuden varastointi tehtävistä

– Hyvää hygieniaosaamista ja toimintatapoja

– Joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä

– Nopeaa muutosvalmiutta ja sopeutumista muuttuviin tuotantotarpeisiin

– Tietotekniikan perusosaamista (esim. SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus)

– Trukkikortti katsotaan eduksi tehtävään

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Tarjoamme vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, koko ajan kehittyvässä työympäristössä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Ennen työsuhteen alkua valittujen henkilöiden on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään.

Hakemukset: Käynnistämme haastattelut heti hakuprosessin alettua, joten haethan pikaisesti, viimeistään 11.8.2024 mennessä, hakulinkin kautta.

Lisätietoja: Varastovastaava Antti Pasanen puh. 050 398 7527.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.