Siistijä, Turenki

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Tule Valiojengiin Turenkiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme siivoustiimiin siistijää määräaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön (31.12.2024 saakka). 

Olet tärkeä osa Siivouspalvelut-tiimiämme, jossa teemme työtä iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Tiimimme vastaa Turengin tehtaan yhteisten ja yleisten tilojen puhtaanapidosta (tuotanto, toimistot, neuvottelutilat, taukotilat, sosiaalitilat). Mahdollistamme työllämme sen, että tehtaamme hygienia-asiat ovat korkealla tasolla ja henkilöstömme työskentelytilat ovat puhtaat ja viihtyisät. Myös ympäristövastuullisuus, elintarvikehygienia, ergonomia ja työturvallisuus ovat asioita, joihin kiinnitämme erityistä huomiota. 

Työaika ajoittuu ma – pe klo 6 ja 16 välille. Työn aloitus mahdollisimman pian. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukainen. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

– siivousalan peruskoulutus ja/tai työkokemusta siivousalalta
– perussiivoustaidot katsomme eduksi
– joustavuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta elintarvikealan korkean hygienian työhön
– hyvät yhteistyötaidot toiminnassa tiimin ja tuotantolaitoksen henkilöstön kanssa
– positiivinen ja palvelualtis asenne työntekoon
– oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
– hyvä fyysinen kunto
– hygieniapassi
– työturvallisuuskortin katsomme eduksi

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esihenkilö ja kollegasi. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistasi siistijän työssä erilaisissa työskentelykohteissa. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja: Palveluvastaava Hanna Yli-Paunu kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Soittaa voi 16.-17.7. klo 13-14, puh. 050 384 1198.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi, viimeistään 4.8.2024 mennessä hakulinkin kautta.