Logistiikkatyöntekijöitä, Jyväskylä, määräaikainen

Tule työkaveriksi meille, tärkeäksi osaksi laadukasta logistiikkaprosessiamme, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan toimitusvarmuuteemme ja asiakastyytyväisyyteemme.

Rekrytoimme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä. Pääsääntöisesti työsuhteiden kesto on 31.1.2025 saakka.

Työskentelet logistiikkakeskuksessa keräily – vastaanotto – ja kuormanmuodostustehtävissä. 

Työskentelemme noin 4’C asteen lämpötilassa. Työ on ilta ja yö painotteista vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Meillä pärjäät, kun toimit vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja ennakoivasti. Teet mielelläsi työtä tiimissä positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja sinun on mahdollista tehdä vuoro- ja viikonlopputyötä. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi.  

Arvostamme, jos tunnet jo entuudestaan varasto- ja kuljetusprosesseja. Perustietojärjestelmien hallinta, trukkikortti, työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi. 

Me tarjoamme sinulle:

– Mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi 

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja uramahdollisuudet jatkossa

– Kattavat työterveyspalvelut  

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– SEL työehtosopimuksen mukaisen palkan, monipuoliset vuorolisät, työuran karttuessa palkkaluokkien nopea nousu.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä. 

Paikat pyritään täyttämään liukuvasti kesän ja syksyn 2024 aikana tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä: Tiimiesihenkilö Tanja Mehto, puh. 050 398 6788, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävistä. Voit soitella hakuaikana ke–pe klo 12.00–13.00.

Hakemukset: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.8.2024 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Logistiikkakeskus vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden käsittelystä jakelualueellemme asiakkaille Keskisen-Suomen alueelle, ulottuen länsirannikolta itärajalle saakka. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. Lisätietoa Valiosta löydät osoitteesta www.valio.fi.