Laborantti, Riihimäki, määräaikainen

Etsimme valiojengiimme Riihimäelle laboratorioalan ammattilaista

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Haemme nyt Riihimäen R1 tehtaalle, meijerin yhteydessä toimivaan laboratorioon laboranttia vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2024 – 31.8.2025. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen?

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Laboratorioanalyysien, kuten mikrobiologisten sekä kemiallisten menetelmien hallintaa ja kokemusta elintarvikelaboratoriotyöstä
– Monipuolista menetelmä- ja laitetekniikkaosaamista
– Kokemusta tulosten luotettavuuden arvioinnista sekä ennakoivaa havainnointikykyä analysoinnin kriittisistä tekijöistä
– Hyviä tietoteknisiä perustaitoja sekä laboratoriojärjestelmien käyttökokemusta. Eduksi katsotaan myös LIMS-ohjelmiston sujuva käyttö

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

– Tehtävään soveltuva koulutus, Laborantti tai vastaava ammatillinen koulutus
– Aiempaa kokemusta mikrobiologisesta, kemiallisesta tai aistinvaraisesta laadunvalvontatyöstä
– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– Kykyä toimia itsenäisesti, mutta myös tiimin jäsenenä
– Oma-aloitteisuutta sekä joustavaa ja vastuullista otetta työtehtäviin

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL/Meipake mukainen. Työ on liukuvaa päivätyötä 7,5 h/pv. 

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Meiltä saat haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Tuotantovastaava Niina Kulju p. 050 398 0320, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soittaa 18.7.2024 Klo 9.00–11.00 sekä 22.7.2024 Klo 14.00–15.30.

Hakemukset pyydämme jättämään 4.8.2024 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.