Validia Oy

Tukipalvelutyöntekijä keikkatyöhön Validian kuntoutukseen Synapsiaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 26.08.2024, 12:17
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:00
  • 22.09.2024, 23:00

Tukipalvelutyöntekijä keikkatyöhön Validian kuntoutukseen Synapsiaan

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt tarvittaessa työhön kutsuttavia tukipalvelutyöntekijöitä siivouspainotteiseen työhön Validian kuntoutuksen toimipisteelle Synapsiaan.

Tukipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat kuntoutujahuoneiden siivous sekä yleisten tilojen siivous siivoussuunnitelman mukaisesti. Lisäksi työtehtäviisi saattaa kuulua asiakaspalvelua, pyykkihuoltoa, avustavia tehtäviä kahdella osastollamme sekä ruokahuollontyötehtäviä osastoilla ja keittiöllä. Työ on tuntityönä tehtävää keikkatyötä ja työtä on tarjolla vaihtelevasti. Tehtävässä ei ole säännöllistä viikkotyöaikaa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja joustava tiimin jäsen, joka kohtaa sekä kuntoutujamme että työkaverit iloisella mielellä. Olet valmis oppimaan uutta, pystyt toimimaan ajoittaisessa kiireessä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Edellytämme, että sinulla on catering-alan, kotipalvelutyöntekijän tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualankoulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hygieniapassi.

Validia kuntoutuksen toimipiste Synapsia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Taka-Töölössä vastapäätä Helsingin jäähallia. Tutustu alla olevasta linkistä lisää toimintaamme.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön palvelupäällikkö puh. 044 465 0542 Marika Mehtonen tai sähköpostitse marika.mehtonen@validia.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-38 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Muu TES, sopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Hakemuslomakkeen kautta. Tietosuojasyistä käsittelemme hakemuksia vain järjestelmässämme. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Validia Oy

Validia tuottaa valtakunnallisesti asumisen, päivätoiminnan sekä henkilökohtaisen avun palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys- ja Avainlippu-merkki. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää: www.validia.fi.