Validia Oy

Lähihoitaja Kuopion Validia-talolle

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 06.09.2024, 13:46
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:56
  • 30.09.2024, 23:56

Lähihoitaja Kuopion Validia-talolle

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopion Validia-taloon.

Yksikössämme on vähän vaihtuvuutta, joten nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi tiimiämme. Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan, ja huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi heti työsuhteen alussa. Lääkeluvat pääset suorittamaan tarvittaessa työsuhteen alussa. Odotamme ILOlla uuden työkaverimme tapaamista!

Kuopion Validia-talo on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on koti 27 asukkaalle. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisensä ja laadukkaan elämän. Työtä meillä voi tehdä 2- tai 3-vuorotyössä, ja tehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, heidän hyvinvointinsa tukeminen ja yhteisöllisyyden edistäminen. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma, ja vastuullesi kuuluu myös lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen.

Meillä on lämmin ja kannustava työilmapiiri, jossa tuetaan toisiamme. Panostamme vahvasti ammatilliseen kehittymiseen ja arvostamme jokaisen ainutlaatuista osuutta yhteisten tavoitteidemme saavuttamisessa. Tule osaksi tiimiämme, jossa inhimillisyys, luottamus ja oivallus (ILO) ovat toimintamme peruspilareita!

Tarjoamme sinulle
– Perehdytyksen osaamisesi mukaan
– Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
– Sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi mahdollisuuden pikapalkitsemiseen suoritusten ja tavoitteiden saavuttamisen ansiosta
– Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
– Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
– Kattavat työsuhde-edut mm. työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
– Koulutusmahdollisuuksia

Toivomme sinulta
– Aitoa kiinnostusta vammaistyöhön
– Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
– Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
– Positiivista ja kehittymismyönteistä asennetta

Lähetä tietosi helposti hakulomakkeen kautta – näin varmistamme, että hakemuksesi pysyy turvassa tietosuojasyistä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Veli-Matti Kauppinen, puh. 044 7650 380 tai veli-matti.kauppinen@validia.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu TES, sopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Yötyö, Jaksotyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana. Hakemukset pääset laittamaan hakulomakkeen kautta, sillä käsittelemme tietosuojasyistä hakemukset vain järjestelmässämme.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Validia Oy

Validia tuottaa valtakunnallisesti asumisen, päivätoiminnan sekä henkilökohtaisen avun palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys- ja Avainlippu-merkki. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää: www.validia.fi.