Tuusulan kunta

Mittaustyönjohtaja

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 14.08.2024, 9:00
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mittaustyönjohtaja

Tuusula – tekemisen taidetta! 

Tuusula tarjoaa elämisen taidetta jo yli 41 000 asukkaalle ja yhä useammalle yritykselle pääkaupungin tuntumassa. Olemme yksi Suomen elinvoimaisimmista kunnista, jolla on vahva kulttuuriperintö. Meillä jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän ja tarjoamme erinomaiset edellytykset asua, oppia ja työllistyä. Tekemistä riittää, samoin onnistumisen paikkoja!

Haemme kunnallistekniikan mittauspalveluihin mittaustyönjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus, joka kestää 24.8.2026 asti. 

Mittaustyönjohtajan tärkeimmät tehtävät ovat mittausaineistojen tuottaminen Kasvun ja ympäristön toimialueen eri palveluyksiköiden käyttöön aina suunnittelusta rakentamisen aikaisten merkintämittausten sekä toteumamittausten suorittamiseen. Lisäksi palveluyksikkömme suorittaa mittauksia vesihuoltoliikelaitoksen johtokartaston ylläpitoa ja vesihuollon suunnittelua varten.

Mittaustyönjohtaja toimii tehtävässään niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin ja huolehtii osaltaan mittaustietojen ajantasaisuudesta ja saatavuudesta kaikille sidosryhmille. Käytössämme on Trimblen takymetrit ja GNSS-laitteistot sekä mittausdatan käsittelyohjelmat 3D-Win ja AutoCad. Muita käytettäviä ohjelmia ovat Infrakit-, Leica Conx- ja Xsite Manager -pilvipalvelut, Buildie -projektipankki, KeyAqua -vesihuoltosovellus sekä tavanomaiset Office -sovellukset.

Edellytämme sinulta toisen asteen maanmittausalan perustutkintoa tai maanmittausinsinöörin (AMK) tutkintoa. Lisäksi edellytyksenä on vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 -pätevyys vaaditaan. 

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Mittaustyönjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 3152,88 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, hyvän työyhteisön, pidemmät lomat, säännöllisen työajan ja hyvän näkymän nykyaikaiseen infrarakentamiseen voimakkaasti kasvavassa kunnassa.

Lisätiedot: maanmittausinsinööri Janne Tuovila, p. 040 314 3573, sp janne.tuovila@tuusula.fi

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.9.2024 osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.  Olemme jatkaneet hakuaikaa.

Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi