Turun kaupunki

Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 03.09.2024, 16:13
  • Haku päättyy 19.09.2024, 15:00
  • 19.09.2024, 15:00

Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja

Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja vastaa kaupungin riskienhallintaan sekä organisaatioturvallisuuteen liittyvien asioiden valmistelusta, ohjauksesta ja koordinoinnista. Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja johtaa, kehittää ja seuraa kaupungin turvallisuustoimintoja tiiviissä yhteistyössä palvelukokonaisuuksien ja johdon kanssa. Erityisesti lasten ja nuorten vahva rooli kaupungin palveluissa korostuu myös turvallisuusasioiden osalta ja on tärkeä osa työtä.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa turvallisuus-, toipumis- ja jatkuvuussuunnitelmat, pelastus- ja valmiussuunnitelmat, valmiusharjoittelun organisointi sekä vakuutus- ja korvausasiat. Lisäksi tehtävään kuuluu laaja-alaista viranomaisyhteistyötä sekä yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja toimii suoraan kansliapäällikön alaisuudessa.

Haemme kehitysmyönteistä henkilöä, jolla on näkemystä modernista turvallisuuden ohjaamisesta ja johtamisesta. Pystyt konkretisoimaan ylätason vaatimuksia ymmärrettäviksi toimintaohjeiksi ja selkeiksi ratkaisuehdotuksiksi. Pääset osaksi moniammatillista työympäristöä ja rakentamaan yhdessä asiantuntijaverkoston kanssa kaupungin turvallisuuden ja riskienhallinnan kokonaisuutta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta suurten organisaatioiden riskienhallinnasta sekä kykyä johtaa ja koordinoida monialakonsernin riskienhallintaa. Hakijan eduksi luetaan kunnan hallinnon ja päätöksentekomenettelyn tuntemus sekä keskeisten kuntien toimintaan vaikuttavien säännösten hallinta.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 5 600 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella KVTES:n mukaista työkokemuslisää enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä todistus terveydentilaa koskevasta selvityksestä (työhöntulotarkastus) sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä henkilön suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014, lisätietoja: supo.fi). Tehtävään valinta edellyttää, että em. selvitysten perusteella hakija voidaan katsoa soveltuvaksi tehtävään.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Kiinteä palkka 5 600 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen.
Yhteydenotot: johdon sihteeri Heidi Elo, heidi.elo@turku.fi, p. 040 183 0219

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen: Konsernihallinnon kirjaamo, PL 355, 20101 Turku.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Turun kaupunki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.