Turun kaupunki

Taloussihteeri, Talouspalvelut

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:40
  • Haku päättyy 18.09.2024, 15:00
  • 18.09.2024, 15:00

Taloussihteeri, Talouspalvelut

Taloussihteerin tehtäviin kuuluvat
– investointien ostolaskujen sekä ostotilausten käsittely
– kirjanpitoon liittyvien kirjaus- ja oikaisutositteiden laadinta
– raportointi
– irtaimistokirjanpidon ylläpito
– toiminnan kehittäminen

Taloussihteeri osallistuu osaltaan myös rakentamisilmoitusten valmisteluun Verohallinnolle sekä tilinpäätösmateriaalin valmisteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Hakijan eduksi luetaan alan työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi, tarkkuus ja järjestelmällisyys, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä kehittämismyönteisyys.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa harjoitteluhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka 2 478,00 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa Kirjauksesta tilinpäätökseen -yksikön lähijohtaja laskentapäällikkö Minna Nuotio 16.9.2024 klo 14-16 välisenä aikana p. 044 907 5400 tai muina aikoina osoitteesta minna.nuotio@turku.fi.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Turun kaupunki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.