Turun kaupunki

Koulutuspäällikkö, Ammatillinen koulutus

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 20.08.2024, 14:57
  • Suljettu 16.09.2024, 15:00

Koulutuspäällikkö, Ammatillinen koulutus

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten – tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Turun ammatti-instituutin opiskelijavirtauma on n. 10.000 opiskelijaa vuositasolla ja tarjolla on 26 perustutkintoa sekä noin 50 ammatti- ja erikoisammattitutkintoa eri toimipisteissämme. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan. Ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin!

Olemme suuren muutoksen edessä, kun vuonna 2027 palvelualojen koulutukset siirtyvät uudelle Taito-kampukselle Turun Tiedepuiston alueelle. Taito-kampuksesta tulee alueen nykyaikaisin, suurin ja vetovoimaisin timantti Varsinais-Suomen ammatillisen koulutuksen kentälle. Koulutuspäälliköillä on vahva rooli positiivisen muutoksen ja uuden mahdollistamisessa.

Koulutuspäällikkö hoitaa vastuualueensa operatiivista toimintaa, taloutta ja kehittämistä sekä toimii henkilöstönsä lähijohtajana. Koulutuspäällikkö johtaa Turun ammatti-instituutin palvelualojen yhteisten tutkinnon osien sekä koko Turun ammatti-instituutin kaksoistutkintokoulutuksen pedagogiikkaa ja toteutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/98 myöhempine muutoksineen) annetun asetuksen mukainen ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus. Työkieli on suomi.

Lisäksi edellytetään hyvää perehtyneisyyttä ammatilliseen koulutukseen ja kokemusta lähijohtajana toimimisesta.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa, opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukaista opetushallinnon tutkintoa, vähintään 25 opintopisteen tai vähintään 15 opintoviikon laajuisia yliopiston järjestämiä opetushallinnon opintoja taikka muulla tavalla hankittua riittävää opetushallinnon tuntemusta. Hakijoiksi toivotaan tiimityön johtamista luontaisena työmenetelmänä pitäviä ja kehittämisorientoituneita henkilöitä.

Haastatteluun kutsuttaville lähetetään ennen haastattelua ennakkotehtävä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Palvelussuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
– monipuolisia koulutuksia
– Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
– Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
– polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Ruotsin kielinen ilmoitus: https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/616833?lang=fi_FI&portal=intranetse&ref=jnjyhhgf9h5c

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Kiinteä palkka 5.449,57 €
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoa tehtävästä antaa palvelualuejohtaja Hannu Immonen, hannu.immonen@turku.fi, puh. 050 594 8260.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hallinto, PL 355, 20101 Turku

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Turun kaupunki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.