Tresgomen Oy | Go On Kuopio

Tuotantotyöntekijöitä Kalavapriikki Oy:lle

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.10.2024, 14:52
  • Haku päättyy 30.10.2024, 23:59
  • 30.10.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä Kalavapriikki Oy:lle

Kalaonni on parasta, mitä me Kalavapriikilla Kuopiossa tiedämme: armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa, helposti lähestyttävässä muodossa. Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme, nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Kalavapriikki Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Kuopion uudelle tehtaalle!

Tuotantotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa työtehtävissä kalatuotteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. kalanjalostukseen liittyviä työtehtäviä sekä pakkausta ja varastointia. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä hyvä fyysinen kunto. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä -tärkeintä on reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta!

Tarjoamme sinulle:

– Mukavat työkaverit ja työyhteisön tuen

– Säännöllisen päivätyön

– Työn kotimaisessa, vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä

Katsomme eduksi hakijalle:

– Aiempi kokemus tuotanto-/elintarviketyöstä

– Hygieniapassi (voi suorittaa myös Go On:in kautta)

– Oman auton käyttömahdollisuus aikaisten aamuvuorojen takia

Toivomme hakijalta:

– Hyviä tiimityöskentelytaitoja

– Valmiutta fyysiseen työhön

– Joustavuutta työaikojen suhteen

Työ on tällä hetkellä pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa tapahtuvaa päivätyötä, mutta mahdollisesti kiireaikaan ajoittain lauantaivuoroja. Työt alkavat marraskuussa sopimuksen mukaan. Työsopimukset teemme eri pituisina, joten mikäli olet vailla työtä loppuvuodeksi 2024 tai pitkälle kevääseen 2025 ja mahdollisesti siitä eteenpäin, tilanteesi on mahdollista ottaa huomioon. Palkkauksessa noudatamme Kaupan alan työehtosopimusta sekä käytössä on 7% olosuhdelisä viileässä työskentelystä.

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Laitathan rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Aino Julkunen, sähköposti: aino.julkunen@go-on.fi, puh. 0401757224 (ma-pe 8-16.)

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 25-37.3 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: