Tokmanni

HR-harjoittelija HRD-tiimiin (harjoittelu)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.10.2024, 15:13
  • Haku päättyy 10.11.2024, 2:00
  • 10.11.2024, 2:00

HR-harjoittelija HRD-tiimiin (harjoittelu)

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme. Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. www.tokmanni.fi https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Haluatko kehittyä tulevaisuuden HR-osaajaksi? Etsimme Tokmannin pääkonttorille Mäntsälään motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä harjoittelijaa, joka on kiinnostunut rekrytoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Meillä pääset osaksi innostunutta, mukavaa ja asiantuntevaa osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin tiimiä.
Tehtävänkuvaus

Harjoittelijana pääset tutustumaan henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin ja harjoittelusi aikana autat HRD-tiimiä onnistumaan monenlaisissa tehtävissä. Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään esimerkiksi HR-viestintää sekä erilaisia avustavia tehtäviä rekrytointiin, koulutuksiin, perehdytykseen, palkitsemiseen ja raportointiin liittyen. Harjoittelusi sisältää myös muita HR-kenttään kuuluvia tehtäviä.

Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, joka auttaa sinua oppimaan, kasvamaan ja onnistumaan tehtävissäsi.
Mitä odotamme sinulta?

Korkeakouluopintosi (esim. tradenomi) ovat loppusuoralla ja opintoihisi sisältyvä työharjoittelu on vielä suorittamatta. Olet kiinnostunut rekrytoinnista, henkilöstön kehittämisestä ja olet näppärä järjestelmien kanssa. Sinulla on halu oppia, hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja olet tiimipelaaja. Tehtävä sisältää yhteydenpitoa ja viestintää Tokmannin henkilöstön, työnhakijoiden ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa, joten yhteistyötaidot ja hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaitosi pääsevät tässä tehtävässä oikeuksiinsa. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen, etkä kaihda rutiineja tai nopeasti muuttuvia tilanteita. Sinulla on silmää yksityiskohdille, mutta hahmotat ja edistät mielelläsi myös isompia kokonaisuuksia.
Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelun alan asiantuntijoiden opastuksessa. Harjoittelun aikana pääset näkemään ja oppimaan HR-kentän osa-alueita. Sinulle tarjoutuu hieno mahdollisuus päästä tekemään käytännössä asioita, joita olet opiskellut, syventää omaa osaamistasi ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua kasvavan kaupan alan pörssiyhtiön toimintaan ja työskennellä innostuneiden kollegoiden kanssa. Toimimme arjessamme vahvasti arvojemme: ylpeästi halpa, uskallamme uudistua  ja yhdessä mukaisesti. Harjoittelu alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan ja harjoittelun tarkka kesto on sovittavissa, alustavasti toivoisimme keston olevan noin kuusi kuukautta. Työaika on 37,5 h/vko.
Hakuohjeet ja lisätiedot

Toimipisteesi sijaitsee Tokmannin pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta ja harjoittelua on mahdollista hoitaa osaksi etänä. Harjoittelusta maksetaan harjoittelijan palkkaa. Hae tehtävää viimeistään 10.11.2024 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstön kehittämispäällikkö Marja Salminen marja.salminen@tokmanni.fi

Mitä tarjoamme sinulle?
– Yhdessä tekemistä ja onnistumista
– Avointa, kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä
– Ihmisistä ja ympäristöstä välittämistä
– Hyvät henkilöstöedut
– Valmennus- ja koulutusmahdollisuuksia
– Uusia haasteita ja urapolkuja
– Kehittymiseen kannustamista virheitä pelkäämättä
– Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä
– Työhyvinvointia ja -turvallisuutta
– Collaboration and success
– Caring for people and the environment
– Coaching and training opportunities
– Encouragement for growth without fear of mistakes
– Work well-being and safety
– Open, supportive, and pleasant work environment
– Various employee benefits
– New challenges and career paths
– Diverse and varied job tasks

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Tokmanni

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme.

Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen.

Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

www.tokmanni.fi

https://tyopaikat.tokmanni.fi/