Tokmanni

Apulaismyymäläpäällikkö (tuore-elintarvikeosaaja), Oulu Jukola (vakituinen 37,5 h/vko)

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 29.08.2024, 10:34
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Apulaismyymäläpäällikkö (tuore-elintarvikeosaaja), Oulu Jukola (vakituinen 37,5 h/vko)

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme. Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. www.tokmanni.fi https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Onko sinulla kaupan teon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Apulaismyymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.

Haemme apulaismyymäläpäällikköä kehittämään tuore-elintarvikemyyntiämme ja samalla kasvamaan tulevaisuuden myymäläpäälliköksi.

Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen.

Tässä apulaismyymäläpäällikön tehtävässä pääset hyödyntämään tuore-elintarvikkeisiin, asiakkaiden ruokakäyttäytymiseen sekä trendeihin liittyvää osaamistasi ja/tai kiinnostustasi.

Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat normaalin, myymälän kaikilla osastoilla ja kassa-alueella tapahtuvan myymälätyön ohella, muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika on 37,5 h/vko. Työtä tehdään myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Taidot ja vaatimukset

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta, kokemusta kaupan alalta ja esihenkilötyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä. Erityisesti tuore-elintarvikkeisiin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tokmannin apulaismyymäläpäällikkönä pääset vaikuttamaan omalla työpanoksellasi aidosti myyntiin esimerkiksi työn organisoinnin sekä esillepanojen ja muun myymälämarkkinoinnin ideoinnin ja toteuttamisen kautta. Sopivan haastavien ja monipuolisten työtehtävien ohella tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi Suomen suurimmassa halpakaupassa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Tokmanni

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme.

Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen.

Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.