Tiivistetekniikka Oy

Huoltoasentaja – Tiivistetekniikka Oy, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 26.08.2024, 15:00
  • Suljettu 09.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Huoltoasentaja – Tiivistetekniikka Oy, Vantaa

Tiivistetekniikka Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus prosessiteollisuuden tiivisteistä. Olemme kehittäneet tiivisteratkaisuja teollisuuden vaativimpiin kohteisiin. Lisätietoja osoitteesta: www.etola.fi ja www.tiivistetekniikka.fi

Haemme Tiivistetekniikkaan Vantaalle 

HUOLTOASENTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Työhön kuuluu mekaanisten tiivisteiden kokoonpanoa ja huoltotyötä siistissä sisätilassa. Työtä tehdään toimistotunteina ja työaika on liukuvaa. Hakijalta odotamme teknisten piirustusten lukutaitoa, omatoimisuutta, tarkkuutta ja tunnollisuutta. 

Toivomme, että hakijalla olisi peruskoneistustaitoja tai kykyä oppia niitä. Huolloissa voidaan vaatia manuaalisorvin käyttöä tai jyrsintää/porausta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin huoltopäällikkö Tomi Sillanpää puh. 050 3097327 tai tuotantopäällikkö Joonas Kolunsarka puh. 040 6214757.

Tiivistetekniikka Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 600M € ja henkilöstömäärä 1700

Osaamisalue: