Terveystalo

Työterveyspsykologi, Seinäjoki ja Kauhajoki

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.09.2024, 8:45
  • Haku päättyy 27.09.2024, 3:00
  • 27.09.2024, 3:00

Työterveyspsykologi, Seinäjoki ja Kauhajoki

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työterveyspsykologia Seinäjoelle ja Kauhajoelle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ työterveyspsykologina pitää sisällään?

Haemme kokoaikaista (tai vähintään 80 %) työterveyspsykologia. Meillä voit työskennellä joko työsuhteisena tai ammatinharjoittajana. Työskentelet osana Seinäjoen ja Kauhajoen moniammatillista osaajatiimiä ja vastaat työterveyspsykologian osalta omista, nimetyistä asiakkuuksista. Työskentelysi tukena ovat ajantasaiset järjestelmät ja työkalut, hyvät prosessit, Pohjanmaan alueen työterveyspsykologitiimi ja laaja valtakunnallinen osaajaverkosto. Asiakasvastuullisena työterveyspsykologina pääset toteuttamaan niin työterveyden perusprosesseja kuin asiakkaille erikseen suunniteltuja hankkeita.

Sinun tehtäväsi on pitää asiakkaistasi hyvää huolta työterveyspsykologian näkökulmasta, oli se sitten työterveyden yhteistyön rakentamista ja kehittämistä, työyhteisöjen toimintakyvyn, yksilöiden työkyvyn tai vaikka esihenkilötyön tukemista. Monipuolisessa työnkuvassa pääset kehittymään ja hyödyntämään vahvuuksiasi ja saat tarvittaessa tukea omaan työhösi muiden osaamisen kautta.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:
– monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla psykologina – työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston – mahdollisuuden kehittää osaamistasi muun muassa Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman kautta ja rakentaa urapolkuasi – ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut – työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).
Mitä toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet laillistettu psykologi ja kiinnostunut kehittymään työ- ja organisaatiopsykologian sekä terveyspsykologian sovellusaloilla. Työterveyshuollon pätevyys ja/tai kokemus työterveydestä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat
– halukkuus rakentaa aktiivisesti yhteistyötä yritysasiakkaiden kanssa – kiinnostus moniammatilliseen osaajayhteistyöhön – hyvä työn organisointikyky – rohkeus vaikuttaa ja kyky ottaa haasteita vastaan
Haluatko mukaan?

Ota rohkeasti yhteyttä – kerron mielelläni lisää tehtävästä ja Terveystalossa työskentelystä sekä haluan tietysti kuulla lisää sinusta:

Vastaava työterveyspsykologi Anne Rantala (anne.rantala@terveystalo.com p. 050 4774345)

Täytäthän sähköisen hakemuksen liitteineen viimeistään 27.9.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tervetuloa Terveystaloon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.