Terveystalo

Pricing Manager

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.10.2024, 9:13
  • Haku päättyy 10.10.2024, 3:00
  • 10.10.2024, 3:00

Pricing Manager

Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Pricing Manageria. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.Mitä työ pitää sisällään?Nyt haemme kokenutta Pricing Manageria vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen yksityisten terveyspalveluiden ytimeen. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta hybridityö on myös mahdollista.

Tehtävässä työskentelet Terveystalon Asiakasohjaus ja Hinnoittelu -tiimissä. Vastaat hinnoittelusta Portfolio-liiketoiminnassa, ja sen kehittämisestä yhteistyössä liiketoiminnan sekä business controllereiden kanssa. Työssäsi keskityt alkuvaiheessa parantamaan tiettyjen, strategisesti valittujen osa-alueiden hinnoittelua.

Portfolioliiketoimintoihin kuuluvat julkisen sektorin kumppanuusratkaisut, digitaaliset palvelut, henkilöstöpalvelut, kuntoutus- ja lastensuojeluliiketoiminnat sekä Terveystalon suunterveys ja Rela-hierojat.

Pricing Managerina tehtäviisi kuuluvat mm:
– Portfolio-liiketoiminnan hinnoittelun vastinparina toimiminen: kehität hinnoittelua yhteistyössä liiketoiminnan kanssa kannattavuuden ja asiakaskokemuksen parantamiseksi – Aktiivinen kilpailutus- ja markkinaseuranta ja siihen liittyvien analyysien teko myynnille ja liiketoimintayksiköille – Hinnoittelustrategian, -rakenteiden ja -taktiikan luominen yhdessä liiketoiminnan kanssa. – Hinnoitteluehdotusten laatiminen osana tarjousprosessia ja tarvittaessa osallistuminen sopimusneuvotteluihin hinnoittelun edustajana – Liiketoiminnan ja business controllingin tukeminen hinnankorotusprosesseissa ja kustannusseurannassa.

Tarjoamme sinulle
– kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla – työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston – mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi – ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edutMitä toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet nopea oppimaan uutta ja omaat vähintään kolmen vuoden kokemuksen hinnoittelutehtävistä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM).

Kokemus julkisen puolen hinnoittelusta, hankinnasta tai myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus tehtävään hakemiseksi.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat
– hyvä ymmärrys erilaisten hinnoittelumallien vaikutuksista liiketoiminnan keskeisiin mittareihin – kokemusta business case-laatimisesta ja laskennasta – kokemus terveydenhuollosta/julkisista palveluista, sen eri palvelu- ja hinnoittelumalleista ja/tai kokemusta useamman eri toimialan hinnoittelusta – analyyttinen ote ja raportointisovellusten hyvä osaaminen – yhteistyöhaluinen ja proaktiivinen lähestyminen työtehtäviin

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 10.10.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Kysymyksiin vastaa mielellään Mikko Soini, jonka tavoitat torstaina 3.10. klo 15.30-17 tai tiistaina 8.10. klo 16-17.30 puhelimitse +358 40 8323750.

Tervetuloa Terveystaloon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.