Terveystalo

Lastenlääkäri, Lasten Terveystalo

  • Sijainti
  • Julkaistu 06.08.2024, 12:49
  • Haku päättyy 31.12.2024, 2:00
  • 31.12.2024, 2:00

Lastenlääkäri, Lasten Terveystalo

”Terveystalossa saan tehdä monipuolista pediatrin vastaanottotyötä, ja resurssit lastenlääkärin työskentelyyn ovat hyvät. Omalla työpaikallani Pulssissa teemme mm. lasten keuhkofunktiotutkimuksia, allergiatestejä sekä ruoka- ja antibioottialtistuksia. Myös lastenlääkärin kannalta tärkeät erikoisalat kuten ihotaudit, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, lasten ortopedia ja lasten psykiatria ovat edustettuina. On suuri ilo nähdä perheiden ja lasten saavan apua vastaanotolta.Suosittelen lämpimästi Terveystaloa työntekopaikkana kollegoilleni: työn tekeminen on sujuvaa ja henki hyvä!”- Merja Nermes, lastenlääkäri, Terveystalo Turku

Tervetuloa työskentelemään taloon, jossa lasten terveys on supersupertärkeää!

Lasten Terveystalo toimii usealla paikkakunnalla ympäri Suomen. Etsimmekin nyt lisäystä huippuosaavaan Supermarsun tiimiin!

Lastenlääkärinä voit työskennellä meillä Terveystalossa kivijalkayksikössä sekä etänä video- ja puhelinvastaanotolla. Voit tehdä meillä oman elämäntilanteesi mukaan niin päivää, iltaa kuin viikonloppuakin, ja voit työskennellä juuri sen verran kuin itse haluat. Vastaanottoaikojen pituuteen pääset myös itse vaikuttamaan.

Lasten Terveystalossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä juuri sitä, mihin olet kouluttautunut. Jokaisessa yksikössä meillä toimii lääkäriasiakkuusvastaava, joka perehdyttää sinut Lasten Terveystaloon ja huolehtii arkesi sujuvuudesta, jotta sinä voit keskittyä täysin pienten potilaidesi hoitamiseen. Ura-asiantuntijaltasi puolestaan saat inspiraatiota ja vinkkejä urallesi sekä aina ajantasaista tietoa sinulle sopivista työmahdollisuuksista.

Miksi Lasten Terveystalo?

”Terveystalolla on mukavaa työskennellä: hyvät kollegat, yhtenäinen tiimi, palkka kohdallaan ja vapaus omaan aikatauluun. Tervetuloa meille töihin!”

– Anton Volonkin, lastenlääkäri, Kouvola

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:
– Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon. Voit työskennellä myös ammatinharjoittajana. – Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. – Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023). – Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla – ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. – Ura-asiantuntijan sekä oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Me terveystalolaiset olemme alojemme huippuosaajia aina lastenlääkäreistä koodareihin ja kirurgeihin. Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä. Olemme sitoutuneet työskentelemään sen eteen, että meillä työskentelevät nyt ja jatkossa toimialamme parhaat asiantuntijat ja osaajat. Lue lisää täältä.

Erikoisalajohtaja Péter Csonkan tervehdys

Toimin Lasten Terveystalossa pediatrian erikoisalajohtajana ja vastaan erikoisalamme lääketieteellisestä laadusta, laatumittareista, lääketieteellisestä kehittämisestä, pediatrian substanssijohtamisesta ja koulutuksesta. Pidän myös vastaanottoa Tampereella.

Meille lastenlääkäreille on itsestään selvää, että lapsia tulisi hoitaa aina hoitosuositusten mukaisesti. Tästä syystä seuraamme aktiivisesti hoidon laatua myös Lasten Terveystalossa. Teemme pitkäjänteistä tavoitteellista työtä esimerkiksi sen eteen, ettei lapsille määrätä turhia lääkekuureja – oli kyse sitten antibiooteista tai yskänlääkkeistä. Hyvällä hoidolla sekä ystävällisellä ja asiantuntevalla kohtaamisella pystymme parhaiten auttamaan lapsia ja koko perhettä voimaan paremmin.

Työssäni minulle on tärkeää pitää aktiivisesti yhteyttä lääkäreihimme – niin pediatreihin kuin muihinkin, jotka hoitavat lapsia – ja varmistaa, että jokainen lääkärimme saa tarvitsemaansa koulutusta sekä tiedon uusista hoitosuosituksista ja -menetelmistä. Haluan, että meillä työskentelevät lääkärit voivat kokea yhteenkuuluvuutta, luottaa lääketieteelliseen huippulaatuumme ja keskittyä työssään olennaiseen.

Olet lämpimästi tervetullut tiimiini. Meillä jokainen lastenlääkäri pääsee rakentamaan omannäköisensä ja arkeensa sopivan työkokonaisuuden. Terveystalossa on laaja toimipaikka- ja erikoisalaverkosto, erinomaiset konsultaatio- ja tutkimusmahdollisuudet, ja sisäinen lähettäminen sujuu jouhevasti. Uusimpina palveluinamme lanseerataan vuonna 2024 Lasten Mielen ja Unen huippuyksiköt. Mikäli olet kiinnostunut tekemään tutkijalähtöistä tieteellistä tutkimusta, sekin onnistuu: kerron mielelläni lisää käynnissä olevista mielenkiintoisista hankkeista.

Voisiko Lasten Terveystalo olla sinun työntekopaikkasi?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta tai ole yhteydessä minuun, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva työkokonaisuus.

Vastaava ura-asiantuntija Henry Kolehmainen henry.kolehmainen@terveystalo.com / 050 533 6118

Lämpimästi tervetuloa Lasten Terveystalon tärkeimmän tekijöiden joukkoon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.