TerraWise Oy

Työmaapäällikkö, TerraWise Oy, Pirkanmaa

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 26.08.2024, 8:33
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Työmaapäällikkö, TerraWise Oy, Pirkanmaa

”Työmaapäällikön on tärkeää pysyä aina pari viikkoa muita edellä, jotta projektit etenevät suunnitellusti ja aikataulussa. Projektien eteneminen ja lopulta onnistuneiden lopputuloksien näkeminen tekee työstäni palkitsevaa. Myönteinen asenne ja joustavuus ovat ominaisuuksia, jotka olen itse kokenut hyödylliseksi työmaapäällikön tehtävässä. Meillä täällä Tampereella on nuorekas ja tiivis porukka. Huumorintajuinen lounasseura on päivittäin taattu!” kuivailee työmaapäällikkö Noora Markkula.

Oletko tunnettu täsmällisestä ja järjestelmällisestä työskentelytavastasi? Pysyvätkö sinulla useat langat käsissäsi? Oletko valmis johtamaan vaativia projekteja?

Etsimme joukkoomme nyt työmaapäällikköä Tampereelle.

Mitä päiväsi sisältävät?

Tavanomainen työpäivä käynnistyy työmaakierroksella Tampereella ja sen ympäryskunnissa. Työmaakierrokselta suunnataan toimistolle, jossa työpäivä jatkuu projektien tuntikirjausten ja laskujen tarkastuksella sekä projektinhallintaan liittyvän dokumentaation parissa. Työpäivät sisältävät yleensä myös katselmoinnit tilaajien kanssa. Päivän lopuksi suunnattaan takaisin työmaille tarkastamaan työvaiheiden eteneminen ja kartoittamaan työmaiden tulevia tarpeita.

Työmaapäällikkönä olet työmaasi johtaja. Sinulla on kokonaisvastuu työmaasuunnitelmien ja aikataulujen toteutuksesta, valvonnasta, resurssien hallinnasta, työmaan työturvallisuudesta ja kustannusseurannasta. Vastaat projektin taloudesta läpinäkyvästi varmistaen, että projekti etenee suunnitelman mukaisesti budjetissa pysyen.

Toimit luotettavana avainhenkilönä asiakkaille, alihankkijoille, tilaajille ja muille sidosryhmille. Työmaapäällikkönä toimit lisäksi merkittävässä roolissa lähiesihenkilönä noin 5 työntekijälle. Huolehdit oman henkilöstösi työhyvinvoinnista ja mahdollistat heille turvallisen työympäristön. Toimistolla käytössäsi on muun toimihenkilöporukan tuki.

Mihin tulet töihin?

TerraWise on merkittävä infra- ja ympäristörakentamisen toimija Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Toimintamme perustuu kolmeen osaamisalaan: maa- ja infrarakentamiseen, louhintaan sekä viher- ja ympäristörakentamiseen. Osana liiketoimintaamme on myös Tampereella sijaitseva kasvualustamyynti. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa ja joukkoomme kuuluu noin 160 työhönsä sitoutunutta ammattilaista sekä joukko harjoittelijoita. Olemme matalan hierarkian työyhteisö, johon mahtuu tekijöitä aina 18-vuotiaista nuorista ammattilaisista 63-vuotiaisiin konkareihin.

Vuositasolla toteutamme reilut 200 projektia. Hyviä esimerkkejä osaamisestamme Pirkanmaalla ovat viimeisimpänä toteuttamamme Lamminrahkan liikuntapuiston rakentaminen Kangasalla sekä Pirkankadun katu- ja kaukolämpöurakka Tampereella. Työmaiden kesto vaihtelee parista kuukaudesta muutamiin vuosiin. Työmaapäällikkönä pääset tuomaan osaamisesi korkeatasoisiin kohteisiin ja johtamiesi projektien yhteisarvo on vuositasolla noin 2 miljoonaa euroa. TerraWisen mukana sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan erityisosaamista vaativiin hankkeisiin, kuten esimerkiksi toteuttamaan turvaluokiteltuja kohteita.

Meillä johdetaan tiedolla. Käytössämme on modernit työvälineet sekä ohjelmat, joiden avulla seuraamme projektin etenemistä ja toteutumia aina reaaliajassa. Täsmällisen dokumentaation avulla varmistamme päivittäin projektien läpinäkyvyyden ja luotettavuuden sekä pysymme tietoisina projektin taloudellisesta edistymisestä.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työmaapäällikkönä työskentelet meillä arkisin maanantaista perjantaihin kello 7:00 – 15:30. Käytössämme on rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimus ja palkkaus muodostuu oman osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksen mukaan, ollen haitarissa 3400 € – 5500 €/kk. Mahdolliset ylityöt tasataan talvikautena. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Palkitsemme työmaapäälliköitämme onnistuneista suorituksista. Peruspalkan lisäksi käytössämme on tulospalkkio, joka perustuu henkilökohtaiseen suoritukseesi projekteissa. Työmaapäällikkömme ovat menestyksekkäällä työllä ansainneet merkittäviä tulospalkkioita vuodessa, onnistumalla omissa projekteissa.

Haluamme, että viihdyt meillä pitkään. Tuemme harrastuksiasi hieronta- tai liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdepolkupyörällä. Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen Suomessa ja ulkomailla sekä lukuisia alennuksia vaihtuvista tuotteista ja palveluista henkilöstöetuohjelmassamme.

Mitä toivomme sinulta?

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten teknikon, rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa sekä kokemusta infra-/ pohjarakentamisen työmaiden tuloksellisesta johtamisesta.

– Olet tunnettu täsmällisestä, järjestelmällisestä ja organisoidusta työskentelytavastasi.
– Loistat työskennellessäsi paineen alla ja osaat hallita suuria kokonaisuuksia.
– Olet hyvin yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen sidosryhmiin, asiakkaisiin sekä henkilöstöösi.
– Ymmärrät lukuja ja niiden merkityksen projektin onnistumisessa.
– Erilaisten ohjelmien käyttäminen on työmaapäällikölle arkipäivää, joten tietotekniset taidot tulee olla hyvin hallussa.
– Olet mielellään sellainen tyyppi, joka näkee mahdollisuuksia ongelmien sijaan!
– Työn luonteen vuoksi b-ajokortin tulisi löytyä taskusta. Me tarjoamme sinulle työauton käyttöösi.

Lisäksi tarvitset työturvallisuuskortin sekä Tieturva 2 -pätevyyden. Jos jokin näistä uupuu, kurssien suorittaminen onnistuu myös meidän kauttamme. FISE betonirakenteiden työnjohtajan pätevyys katsotaan eduksi.

Haluan osaksi TerraWisen joukkoa! Miten toimin?

Jos tämä ilmoitus kolahti ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae viimeistään 20.9.2024 laittamalla sähköpostia osoitteeseen: mikko.lepola@terrawise.fi. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja pyrimme ottamaan yhteyttä sopiviin hakijoihin muutaman päivän sisällä. Haastatteluihin kutsumme käymään toimistollemme, osoitteeseen Mursketie 15, 36220 Kangasala. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, valinta voidaan siis tehdä jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinua mietityttää jokin asia tai haluat jutella tehtävästä tarkemmin, soita tai tule toimistolle kahville, niin jutellaan lisää.

Mikko Lepola
Yksikönjohtaja, Pirkanmaa
040 559 2100
mikko.lepola@terrawise.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka Palkkaus muodostuu oman osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksen mukaan, ollen haitarissa 3400 € – 5500 €/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jos tämä ilmoitus kolahti ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae viimeistään 20.9.2024 laittamalla sähköpostia osoitteeseen: mikko.lepola@terrawise.fi. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja pyrimme ottamaan yhteyttä sopiviin hakijoihin muutaman päivän sisällä. Haastatteluihin kutsumme käymään toimistollemme, osoitteeseen Mursketie 15, 36220 Kangasala. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, valinta voidaan siis tehdä jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinua mietityttää jokin asia tai haluat jutella tehtävästä tarkemmin, soita tai tule toimistolle kahville, niin jutellaan lisää.

Mikko Lepola
Yksikönjohtaja, Pirkanmaa
040 559 2100
mikko.lepola@terrawise.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,