Terapiatalo Noste Oy

Psykologi opiskeluhuoltoon

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 04.09.2024, 8:51
  • Haku päättyy 27.09.2024, 12:00
  • 27.09.2024, 12:00

Psykologi opiskeluhuoltoon

Etsimme kasvavaan joukkoomme ammattilaisia opiskeluhuollon psykologipalveluihin.

Tehtävä käsittää psykologina työskentelyä kouluilla ja oppilaitoksilla yksilöllisessä sekä rajatusti yhteisöllisessä opiskeluhuollossa. Työskentely on päivä-aikaan tapahtuvaa läsnäolotyöskentelyä kouluilla ja oppilaitoksilla (ei etätyömahdollisuutta). Työ sisältää yksilöllisiä oppilaiden tilanteiden arviointeja yhteistyössä perheiden ja koulun henkilöstön kanssa, ohjausta ja neuvontaa oppilaille ja huoltajille, koulunkäynnin ja oppimisen haasteisiin liittyviä arviointeja ja tutkimuksia, lyhytinterventiotyyppisiä tukikeskusteluja sekä konsultaatiota koulun tai opiskeluhuollon muulle henkilöstölle.

Psykologin yhteisöllinen työ kattaa vain mahdollisen koulun akuuttiin kriisityöhön osallistumisen. Muu opiskeluhuollon yhteisöllinen työ tai esim. kehittämistyöhön osallistuminen ei kuulu tähän opiskeluhuollon psykologipalveluun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin (ma-pe) klo 8-16 välillä oppilaitosten loma-aikojen ulkopuolella. Palkkaus tehtävässä on päiväkohtainen (300 €/päivä), mikä täytenä työkuukautena mahdollistaa yli 6000 € kuukausiansion.

Jos kokemuksesi on riittävä ja tehtävä kiinnostaa, laitathan meille viestiä. Ohjaamme sinut pian eteenpäin sujuvassa ja helpossa hakuprosessissamme.

Rekrytointiasiantuntija Emilia Viljakka, emilia.viljakka@terapiatalonoste.fi

Rekrytointiasiantuntija Onni Oja, onni.oja@terapiatalonoste.fi

Terapiatalo Noste pähkinänkuoressa:

Terapiatalo Noste on vuonna 2019 perustettu kotimaisessa omistuksessa oleva, itsenäinen ja riippumaton terapiatalo. Olemme moniammatillinen ja osaava joukko psykoterapeutteja, psykiatreja, psykologeja, ravitsemus- ja seksuaaliterapeutteja sekä muita mielenterveysalan ammattilaisia. Meitä nostelaisia on tänään jo yli 500 ja toimimme yli 30 eri paikkakunnalla, yli 40 toimipisteen voimin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:3
Hakuohjeet:emilia.viljakka@terapiatalonoste.fi
onni.oja@terapiatalonoste.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: