Teollisuuden Voima Oyj

Ydinturvallisuussuunnittelun yksikköpäällikkö

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 05.07.2024, 10:00
  • Suljettu 19.08.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ydinturvallisuussuunnittelun yksikköpäällikkö

Nykyisen Ydinturvallisuussuunnittelu-yksikön yksikköpäällikön siirtyessä yhtiön sisällä uusiin tehtäviin, Olkiluodossa avautuu uusia uramahdollisuuksia. Oletko sinä etsimämme Ydinturvallisuussuunnittelu-yksikön yksikköpäällikkö?

Kiinnostaako sinua työ korkean turvallisuuskulttuurin organisaatiossa, jossa työskennellään yhteiskunnan hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tuottamalla suomalaisille sähköä turvallisesti, luotettavasti ja ilmastoystävällisesti? Oletko kiinnostunut tekemään hyvää esihenkilötyötä ja luomaan asiantuntijoille hyvällä johtamistyöllä onnistumisen edellytykset?

Yksikön tehtävänä on kehittää TVO-konsernin tarvitsemaa ydinturvallisuuden asiantuntemusta siten, että se kykenee ylläpitämään ja kehittämään konsernin laitosten turvallista ja tehokasta käyttöä, selvittämään konsernin laitoksilla esiintyvät tekniset häiriöt ja huolehtimaan tarvittavien korjaus- ja muutostöiden toteuttamisesta omalta osaltaan. Yksikköpäällikkönä tehtävänäsi on johtaa noin 30 henkilön asiantuntijaorganisaatiota tiimiesihenkilöiden avulla vastaten myös yksikön budjetista. Lisäksi kuulut Tekniikka-toiminnon johtoryhmään, jonka tehtävänä on luoda toimintaedellytykset toiminnolle asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Minkälaista henkilöä haemme?

Arvostamme kykyä johtaa itseäsi, asioita sekä ihmisiä. Lisäksi sinulla on vahvaa osaamista ja näyttöä esihenkilötyöstä, mielellään asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Sopiva henkilö on asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, joka haluaa muiden työn sujuvan huomenna paremmin kuin tänään. Meillä esihenkilötyössä korostuu hyvän johtamisen lisäksi organisointikyky, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta tai vastaavaa koulutusta sekä johtamiskyvykkyyttä. Yksikön tehtäväkentän tunteminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Yksikköpäällikön roolissa tarvitset myös sujuvaa englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, Olkiluoto 3, on valmis. OL3 tekee Suomesta lähes sähköomavaraisen ja etenemme harppauksen kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Kaikkien kolmen ydinvoimalaitosyksikön myötä 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tartu rohkeasti uusiin uramahdollisuuksiin!

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 18.08.2024 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme! Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä Tekniikka-toiminnon johtaja Mikko Lampiseen, p. 050 5905726.

Osaamisalue: