TeeSe Botnia Oy Ab

Työnjohtaja / Puhdistuspalvelut

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 03.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työnjohtaja / Puhdistuspalvelut

TeeSe Botnia – Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian Puhdistuspalveluiden ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii tuhansien neliöiden puhtaudesta ja asiakastyytyväisyydestä, joka pohjautuu hyvään asiakastuntemukseen ja ymmärrykseen asiakkaan toiminnasta. Tarjoamme puhdistuspalveluja Vaasan kaupungille muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, kulttuuritiloissa, toimistoissa sekä liikelaitoksissa. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien sekä palvelutalojen puhtaanapidosta Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Olisitko sinä puhdistuspalvelutiimimme uusin tulokas?

Haemme työnjohtajaa toimimaan osana laadullisiin tavoitteisiin sitoutunutta puhdistuspalvelutiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 38,25 h/vko. Työaika on pääosin ma-pe klo 7.00–15.09. Puhdistuspalveluissamme on käytössä varallaolomalli, joka tarkoittaa, että varallaoloviikko osuu jokaiselle työnjohtajalle muutaman kerran vuodessa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu vastuu oman palvelualueen operatiivisesta toiminnasta ja sen järjestelyistä, toiminnan tehokkuudesta sekä henkilöstöjohtamisesta ja työturvallisuudesta. Tehtävän tavoitteena on edistää standardoitua palvelua ja yhteisöllistä toimintakulttuuria. Tehtävään kuuluvia osa-alueita ovat esimerkiksi lähiesihenkilönä toimiminen, sijaisjärjestelyt, perehdyttäminen, työvuorojen suunnittelu, laadun varmistaminen ja päivittäinen asiakasyhteistyö. Työsi tukena toimivat monet ammattilaisemme kuten palvelupäällikkö, puhdistuspalveluiden johtaja, ohjaajat, muut työnjohtajat, palvelusuunnittelijat sekä HR-tiimi.

Toivomme hakijalta soveltuvaa ammattitutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Lisäksi omaat hyvät esihenkilö-, vuorovaikutus ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Henkilönä olet työtehtävästä motivoitunut ratkaisukeskeinen organisoija, jolla on aitoa intoa kehittää ja kehittyä. Johdat työtä ja tiimiäsi ihmisläheisesti, mutta jämäkästi luoden innostavan työilmapiirin.

Edellytämme valitulta hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, sillä tulet tehtävässäsi työskentelemään sekä suomen- että ruotsinkielisten työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Työssäsi sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus, jotta pääset näppärästi liikkumaan kentällä eri työkohteissa. Työtehtävä vaatii perus IT-taitoja. Koeaika tehtävässä on 6 kk. 

Miksi meille? Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Tarjoamme henkilöstöetuna mm. E-passin, tiimikohtaista virkistysrahaa sekä alennuksia erilaisiin liikkeisiin ja kulttuuritapahtumiin. Tehtäväkohtainen palkka on 3 068,27 €/kk, joka perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES + mahdollinen työkokemuslisä), jossa on runsaat lomakertymät, lomapäiviä käytettäessä niitä kuluu vain 5 / lomaviikko.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan lähettämällä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 22.9.2024. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. 

Työnjohtajamme Katjan uratarinaa pääset lukemaan täältä: Siivoustyön arvostus näkyy tekijälleen – Teese Botnia 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Puhdistuspalveluiden palvelupäälliköt Kaija Kellokoski-Pakkala puh. 040-6686975 ja Merja Talvitie puh. 040-3519270, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@teese.fi

Osaamisalue: