TeeSe Botnia Oy Ab

Laitoshuoltaja / VKS, päivystyspoliklinikka

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 03.09.2024, 10:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laitoshuoltaja / VKS, päivystyspoliklinikka

Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian puhdistuspalvelun ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii tuhansien neliöiden puhtaudesta ja asiakastyytyväisyydestä, joka pohjautuu hyvään asiakastuntemukseen ja ymmärrykseen asiakkaan toiminnasta. Tarjoamme puhdistuspalveluja Vaasan kaupungille muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, kulttuuritiloissa, toimistoissa sekä liikelaitoksissa. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien sekä palvelutalojen puhtaanapidosta Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Olisitko sinä etsimämme laitoshuoltaja?

Haemme laitoshuoltajaa hoitamaan puhdistuspalveluiden puhtaanapitotehtäviä Vaasan keskussairaalaan. Alkusijoituspaikkana on Y-0 keskussairaalan yhteispäivystys. Työsuhde on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 38,25h/vko. Työ on kolmivuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ma-su. Tiimiisi kuuluu lisäksi 8 laitoshuoltajaa, ohjaaja sekä työnjohtaja. Tuotamme siivouspalveluita asiakkaan tarpeen mukaan ja työnkuvaasi kuuluu ylläpitosiivousta, vuodehuoltotehtäviä, apuvälineiden- ja hoitovälineiden puhdistusta sekä perussiivousta. Työssäsi olet tärkeässä roolissa varmistamassa työpaikkasi arjen perustoimintojen onnistumista. Toivomme valitun henkilön aloittavan työsuhteessa mahdollisimman pian. 

Tehtävään valitulta odotamme:

  • Motivoituneisuutta puhdistusalaa ja työntekoa kohtaan
  • Iloisuutta, reippautta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kun ryhmässäkin
  • Riittävää suomen kielen taitoa
  • Hyvää organisointikykyä, sillä tilanteet voivat muuttua nopeastikin
  • Sääntöjen, annettujen ohjeiden sekä työaikojen noudattamista

Lisäksi valitulla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, luotettavan työnantajan, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan sekä mukavat työkaverit. Saat käyttöösi hyvät työvälineet työsi hoitamisen tueksi. Tarjoamme ison organisaation edut ja me myös koulutamme henkilöstöämme. Henkilöstöetuna tarjoamme mm. E-passin sekä alennuksia erilaisiin liikkeisiin ja kulttuuritapahtumiin. Valtaosa meidän työnjohtajistamme ja ohjaajista on kasvanut vastuulliseen rooliinsa laitoshuoltajan työtehtävän kautta, joten rohkenemme sanoa, että meillä sinulla on mahdollisuus myös hyvään urakehitykseen! Tehtäväkohtainen palkka on: 2167,12€/kk + mahdollinen työkokemuslisä.

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi? Hae rohkeasti mukaan lähettämällä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 15.9.2024. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Puhdistuspalveluiden työnjohtaja Tarja Hakala puh. 040-6615408 / tarja.hakala@teese.fi

Osaamisalue: