TeeSe Botnia Oy Ab

Keikkatyöntekijöitä puhdistuspalveluille, Vaasa/Mustasaari/Maalahti

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Keikkatyöntekijöitä puhdistuspalveluille, Vaasa/Mustasaari/Maalahti

Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian puhdistuspalvelun ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii tuhansien neliöiden puhtaudesta ja asiakastyytyväisyydestä, joka pohjautuu hyvään asiakastuntemukseen ja ymmärrykseen asiakkaan toiminnasta. Tarjoamme puhdistuspalveluja Vaasan kaupungille muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, kulttuuritiloissa, toimistoissa sekä liikelaitoksissa. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien sekä palvelutalojen puhtaanapidosta Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Hei sinä tuleva siivouksen supersankari!

Rakastatko puhtautta ja järjestystä? Oletko valmiina tarttumaan toimeen ja pitämään paikat kiiltävinä? Haluatko päättää itse työaikasi ja tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle täydellinen mahdollisuus!

Mihin ja mitä me etsimme

Haemme energisiä ja iloisia keikkatyöntekijöitä laitoshuoltajan moninaisiin ylläpito- ja perussiivoustehtäviin niin Vaasan, Mustasaaren kuin Maalahdenkin alueelle. Keikkatyötä on tarjolla erilaisissa julkisissa tiloissa kuten sairaaloissa, terveysasemilla, kouluissa, päiväkodeissa, toimistoissa, virastoissa sekä muissa kiinteistöissä ja laitoksissa. 

Ylläpitosiivouksessa puhdistetaan lattiapintoja ja kosketuspintoja, sekä toiminnassa käytettäviä kalusteita ja tasopintoja.  Perussiivouksessa poistetaan pinttyneempi lika, jota ei enää ylläpitosiivouksen menetelmin saada pois. Tämä voi sisältää mm. ikkunoiden pesua, kattojen, seinien, ovien ja kiinteiden kalusteiden puhdistusta, yläpölyjen poistoa sekä lattioiden tarpeenmukaista puhdistusta ja pintakäsittelyä. Näiden lisäksi työtehtäviin voi kuulua avustavia huoltotehtäviä, kuten ruokahuoltoa, vuodehuoltoa, jätehuoltoa sekä apuvälinepuhdistusta.

Työ on moninaista ja joustavaa, ja voit tehdä sitä oman aikataulusi mukaan vähän tai paljon – juuri kuten sinulle parhaiten sopii! Keikat voivat vaihdella lyhyistä pätkistä kokopäiväisiin rupeamiin. 

Mikäli haluat tietää, millaista on olla TeeSen laitoshuoltaja, katso mitä vakituiset supersankarimme arjestaan kertovat:

Katso video: Paula ajatuksia laitoshuoltajan työstä TeeSellä (oppilaitos)

Katso video: Reetin ajatuksia laitoshuoltajan työstä TeeSellä (hallintotalo)

Katso video: Maaritin ja Tinan ajatuksia laitoshuoltajan työstä TeeSellä (keskussairaala)

Lue artikkeli: kolmen vastavalmistuneen laitoshuoltajan kokemukset TeeSellä

Mitä toivomme sinulta:

  • Positiivista asennetta ja reipasta työotetta – hymy huulilla hommat hoituvat!
  • Kiinnostusta ja tarkkuutta siivous- ja huoltotöihin
  • Luotettavuutta ja täsmällisyyttä – pidät kiinni sovituista asioista
  • Aiempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta ei pakollista – me koulutamme sinut tehtäviin!
  • Suomen tai ruotsin kielen taitoa työkohteesta riippuen

Eduksi katsomme voimassa olevan tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan, hygieniapassin ja oman auton käyttömahdollisuuden.  

Mitä me tarjoamme sinulle:

Missä tahansa seuraava kohteesi odottaakaan, voit olla varma, että tekemistä riittää! Jokainen päivä on uusi seikkailu, ja jokainen kohde tarjoaa uuden mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Lisäksi saat meillä:

  • Joustavan työajan – päätät itse, milloin ja kuinka paljon teet töitä
  • Mukavan ja kannustavan työympäristön – meillä nauru raikaa ja työ sujuu
  • Kattavan perehdytyksen ja kaikki tarvittavat työvälineet

Hakuohjeet:

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, lähetä hakemus ja CV:si. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit loistava lisä tiimiimme ja millaista työaikataulua toivoisit. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse rekry@teese.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa joukkoomme – tehdään yhdessä puhdasta jälkeä hyvällä fiiliksellä!

Osaamisalue: